Artiklar

  • 2021-06-09

Avlägsnande av oljiga fläckar från naturläder. Lär dig effektiva sätt

Oljiga fläckar på skor är en av de mest besvärliga fläckarna eftersom de är extremt svåra att ta bort, särskilt om de förekommer på naturläder. Det är värt att betona att naturligt läder, förutom den smidiga sorten, också kan kännetecknas av närvaron av borst (kortare eller längre), vilket innebär att detta material kräver särskild och annorlunda vård. Att ta bort oljiga fläckar från naturläder är svårt, men det finns flera sätt som kan vara effektiva.

  • 2021-06-08

Kvinnors formella skor. Vilken modell ska man välja?

Kvinnors formella skor är skor som bör kombinera flera viktiga funktioner, såsom elegans, mångsidighet och tidlös stil. Dessutom måste de vara bekväma. Vilken modell av formella skor att välja? Vad ska man vara uppmärksam på när man handlar?

  • 2021-06-07

Hur och hur tar man bort salt från skor?

Natriumklorid, det vill säga det populära vägsaltet som ströts på trottoarer på vintern, är främst avsett att säkerställa fotgängares säkerhet. Även om det spelar en extremt viktig roll, har det också en negativ inverkan på utseendet på våra vinterskor. Hur skyddar jag skor mot saltintrång? Hur och hur tar man bort salt från skor?

  • 2021-06-07

Namn och typer av damskor. Kontrollera om du känner till dem alla

Kunskap om vilka typer av damskor som finns i skobutiker gör det mycket lättare att hitta den modell du behöver och minskar tiden du spenderar på att söka. Hur hittar du dig själv i labyrinten av alla namn och termer? Speciellt för dig har vi utarbetat en komplett lista över typer av skor. Kontrollera om du känner till dem alla.

  • 2021-05-09

Hur väljer man skor för linnebyxor?

Linne är ett tyg som får mer och mer uppmärksamhet och stolt går in i kollektionerna av populära modehus. Nästan alla klädesplagg sys av den, men linnebyxor är de mest populära. Både kvinnliga och manliga användare älskar dem. Vad ska man kombinera linne med? Hur väljer man skor för linnebyxor? Kolla in våra inspirationer.

  • 2021-05-09

Bekväma sandaler för pilgrimsfärd. Vilka pilgrimsfärdsskor?

Vandrande pilgrimsfärder är ansträngande aktivitet. Hur förbereder man sig för en så krävande marsch? Nyckeln är att välja rätt skor. Är pilgrimsfärdssandaler ett bra val? Ja, förutsatt att de uppfyller många kriterier som kommer att översättas till din komfort under vandringen. Vad ska vara bekväma sandaler för en pilgrimsfärd? Här är några tips.

  • 2021-04-22

Vi väljer skor för bröllopet. Vilka modeller fungerar bäst?

Ett bröllopsfest är en oerhört viktig fest för bruden och brudgummen, men också ett utmärkt tillfälle att träffa närmaste familj och vänner. Kul som ofta varar fram till gryningen kräver framför allt bekväma och bekväma skor. Här är några tips som hjälper dig att bestämma vilka skor du ska välja för ditt bröllop.

  • 2021-04-20

Hur rengör jag eco-läderskor? Skötsel av miljöläder

Skor av ekologiskt läder liknar naturligt läder i struktur och utseende. Vid första anblicken ser vi ingen större skillnad. Ekologiskt läder är ett polyestermaterial, dessutom belagt med polyvinylklorid och utsätts sedan för olika kemiska processer. Hur rengör jag eco-läderskor? Allt om vården av eko-läder.

  • 2021-04-19

Vilka skor passar bra med en sommarklänning? Vi rekommenderar!

Temperaturökningen och långa soliga dagar gör att vi gärna byter tjocka tröjor och jeans mot luftiga, bekväma sommarklänningar. Tack vare dem kan vi enkelt visa värdena på vår figur och njuta av lättheten och extraordinär komfort. Vilka skor ska jag välja för en sommarklänning? Kolla in våra inspirationer.

  • 2021-04-03

Skor för bröllop och bröllopsmottagning - sandaler, höga klackar eller pumpar? Vilken modell av skor att välja?

Skor för ett bröllop är en av de viktigaste delarna av styling. Oavsett om du är en brud eller en av de inbjudna gästerna - korrekt utvalda skor kommer att garantera jättekul till gryningen. Vilken skomodell ska du välja? Sandaler, pumpar eller kanske klassiska höga klackar? Vilka överväganden bör du tänka på när du köper skor för bröllop och mottagning? Kolla in våra tips.