Artiklar

  • 2021-11-11

Skor för sightseeing - vilka skor att ta med på en resa

Ska du åka på semester? Planerar du en resa? Undrar du vilka skor du ska packa i en resväska för att säkerställa en bekväm resa och att fotskador inte frustrerar din sightseeingplan? I artikeln hittar du värdefulla tips för de mest bekväma och bekväma skorna. Se vilka sightseeingskor att ta med på en resa!

  • 2021-11-11

Kolla in hur man bär espadrillor. Vilka stilar passar espadrillor för?

Espadrillos är perfekta skor för sommarstyling, speciellt när du vill känna dig bekväm och vägen ut inte kräver en officiell stil. Vilka stilar passar espadrillor för? Kolla hur du bär dem och vilka typer av espadrillor som finns i butikshyllorna.

  • 2021-11-11

Hur tar man bort salt från mockaskor?

Under vintersäsongen är vägsalt avgörande för att säkerställa säkerheten, inte bara för fotgängare utan även för förare. Men dina skor kommer säkert att drabbas av dess negativa effekter. Den fula vita avlagringen som du kan se på dem har en negativ effekt på materialet som de är gjorda av. Hur tar man effektivt och säkert bort salt från mockaskor? Här är några tips.

  • 2021-11-11

Vet du inte hur du rengör innersulor i dina skor? Vi råder!

Sköter du dina skor ordentligt så håller de mycket längre! Du måste dock veta att skovård som utförs endast utifrån definitivt inte räcker. En fot som sitter i skon i flera timmar svettas och börjar avge en obehaglig lukt, vilket gör insidan av skon till en idealisk plats för tillväxt av alla bakterier och svampar. Ta reda på hur du effektivt rengör skoinläggssulor. Prova våra tips.

  • 2021-11-11

Hur man rengör mockaskor - huskurer

Mocka är ett extremt effektivt material, tack vare vilket det ger stil till varje styling. Det klassas som ett grovt läder, och dess karakteristiska egenskap är långa borst som, efter att ha kört ett finger över det, syns mörkare ränder. Trots att mockaskor ser riktigt vackra ut är materialet ganska problematiskt när man tar hand om det. Hur rengör man skor i mocka? Lär dig mer om billiga och effektiva huskurer för att hålla mocka i gott skick.

  • 2021-11-11

Repor och skavsår på skor? Kolla hur man maskerar dem!

Bildandet av repor på skor är en naturlig följd av vardagsbruk. Det går inte att skydda skorna från mindre eller större repor och skavsår. Faktum är dock att repor tar bort den önskade estetiken från skor. Kolla hur du maskerar skavsåren på skorna så att de återfår sitt perfekta utseende.

  • 2021-11-11

Hur desinficerar jag mina skor? Effektiv desinfektion av skor

Skodesinfektion är en aktivitet som är avgörande för vår hälsa och vårt välmående. Det bör utföras systematiskt, men vissa situationer tvingar fram en intensifiering av desinfektionsverksamheten. Vilka är dessa situationer? Hur desinficerar man skor så att de är säkra i vardagsbruk och hur gör man det effektivt? Dagens artikel handlar om att desinficera dina skor.

  • 2021-11-11

Vad ska man göra för att förhindra att skorna skaver fötterna? Kolla in våra sätt

Skavskor är ett ganska vanligt problem, speciellt med ett nytt par. Vi tror att nästan alla har upplevt den obehagliga och smärtsamma känslan av skavda klackar. Finns det några magiska lösningar på detta problem? Naturligtvis, även om de inte har mycket med magi att göra! Bara några effektiva tips på vad man kan göra för att förhindra att skorna skaver och de vanligaste orsakerna till besvär.

  • 2021-11-11

För tighta skor? Hur man krossar eller bryter isär läderskor

Är de nya skorna för tajta? Försöker du gå får du smärtsamma skav och blåsor? Vi har en lösning på det! Att gå sönder skor är ofta det enda sättet att använda dem utan problem. I den här artikeln hittar du användbara tips om hur du bryter upp eller separerar läderskor.

  • 2021-11-11

Tvätta skor i tvättmaskinen - hur man tvättar skor för att inte skada dem

Dina skor har tappat sin fräschör och blivit täckta av fula fläckar som är svåra att ta bort? Undrar du om det är en bra idé att tvätta dina skor i tvättmaskinen? Det beror på. Både på typen av skor och materialet som de är gjorda av. Vilka skor kan tvättas i tvättmaskinen och vilka behöver tvättas för hand?