Artiklar

  • 2021-07-03

Kvinnors slangskor - vilka skor som passar slangen

Under många säsonger har rören framgångsrikt överträffat andra modeller av dambyxor. Det är en typ som ivrigt väljs av kvinnor, eftersom den inte bara passar alla typer av figurer perfekt, med betoning på feminina former, utan också gör benen optiskt längre och smala. Oavsett vilken typ av styling du vill komponera kommer rör med lämpliga tillbehör att vara perfekta. Vilka skor passar damslang? Vi presenterar våra förslag.

  • 2021-06-25

Bakpulver för skor. Rengöringsskor med bakpulver

Bakpulver är en produkt som sannolikt finns i alla hem. Få människor vet att den, förutom den mångsidiga användningen i köket, också kan användas som en effektiv skorensare! Här är några bra tips om hur du kan applicera bakpulver för att hålla dina skor mousserande rena.

  • 2021-06-25

Hur återställer jag färgen på mockaskor?

Att ta hand om sämskskinn kan verka ganska problematiskt, medan tygets blekande färg är en vanlig orsak till att du tappar dina favoritskor. Det behöver inte vara så! Vi kommer till undsättning och föreslår hur man återställer den intensiva färgen på mockaskor så att de kan användas under många säsonger.

  • 2021-06-25

Hur och med vad ska jag rengöra den vita sulan i skor?

Rester av lera, gröna fläckar från gräs och till och med solljus gör att skosulorna tappar sin ursprungliga snövit färg. Ta reda på hur du sköter vitsulor på rätt sätt för att undvika för tidigt slitage. Nedan hittar du några bra tips om hur du rengör den vita sulan.

  • 2021-06-09

Avlägsnande av feta fläckar från naturläder. Ta reda på effektiva sätt

Feta fläckar på skor är en av de mest besvärliga fläckarna eftersom de är extremt svåra att ta bort, särskilt om de visas på naturläder. Det är värt att notera att naturläder, förutom den släta sorten, också kan kännetecknas av förekomsten av borst (kortare eller längre), vilket innebär att detta material kommer att kräva särskild och annorlunda vård. Det är svårt att ta bort feta fläckar från naturläder, men det finns flera sätt som kan vara effektiva.

  • 2021-06-08

Kvinnors formella skor. Vilken modell ska man välja?

Kvinnors formella skor är skor som bör kombinera flera viktiga funktioner, såsom elegans, mångsidighet och tidlös stil. Dessutom måste de också vara bekväma. Vilken modell av formella skor att välja? Vad ska man vara uppmärksam på när man handlar?

  • 2021-06-07

Hur och hur tar man bort salt från skor?

Natriumklorid, dvs det populära vägsaltet som strös på trottoarer på vintern, är främst avsett att säkerställa fotgängares säkerhet. Även om det spelar en oerhört viktig roll, har det också en negativ inverkan på utseendet på våra vinterskor. Hur skyddar man skor mot saltinträngning? Hur och hur tar man bort salt från skor?

  • 2021-06-07

Namn och typer av damskor. Kolla om du känner till dem alla

Kunskap om vilka typer av damskor som finns i skobutiker gör det mycket lättare att hitta den modell du behöver och minskar tiden du lägger på att söka. Hur befinner du dig i labyrinten av alla namn och termer? Speciellt för dig har vi utarbetat en komplett lista över skottyper. Kolla om du känner till dem alla.

  • 2021-05-09

Hur väljer jag skor till linnebyxor?

Linne är ett tyg som får mer och mer uppmärksamhet och stolt kommer in i samlingarna av populära modehus. Nästan alla klädesplagg sys av den, men linnebyxor är de mest populära. Både kvinnliga och manliga användare älskar dem. Vad ska man kombinera linne med? Hur väljer jag skor till linnebyxor? Kolla in våra inspirationer.

  • 2021-05-09

Bekväma sandaler för en pilgrimsvandring. Vilka pilgrimsskor?

Att vandra pilgrimsfärder är en ansträngande aktivitet. Hur förbereder man sig för en så krävande marsch? Nyckeln är att välja rätt skor. Är pilgrimsvandalsandaler ett bra val? Ja, förutsatt att de uppfyller många kriterier som kommer att omsätta din komfort under vandringen. Vad ska vara bekväma sandaler för en pilgrimsvandring? Här är några tips.