Artiklar

  • 2022-07-06

Medverkande: cowgirls. Hitta svaren på vanliga frågor

Cowboystövlar är universella skor för henne och för honom, som skapar en bra bas för att skapa ursprungliga stiliseringar. När du väljer en outfit med cowboyboots i huvudrollen behöver du inte begränsa dig till klassiska jeans. Vi svarar på de vanligaste frågorna och föreslår vilka klädesplagg som kommer att se gudomliga ut i kombination med dessa snygga skor!

  • 2022-06-30

Kolla hur man matchar skor till en handväska för att alltid se bra ut

Det finns många teorier om matchande skor och handväskor. Vissa tror att det är en föråldrad lösning att matcha dem efter färg. Andra menar i sin tur att skor och en handväska i samma färg är synonymt med elegans och god smak. Vi ger dig råd om hur du matchar skor till en handväska för att alltid se snygg ut.

  • 2022-06-30

Slappna av i fötterna efter en dag i skorna. Ta reda på de sätt som kommer att ge dig lättnad

Hela dagen på fötterna kan vara tröttsam, oavsett om du har roligt eller på jobbet. Musklerna i dina ben och fötter arbetar konstant, vilket gör att du känner obehag och till och med smärta efter en hård dag. Lyckligtvis vet vi några effektiva sätt att hjälpa dig.

  • 2022-06-30

Välj rätt skor och gör även de enklaste stiliseringarna till glädje

Klassiska garderobsartiklar som slim fit jeans, en vit t-shirt eller en liten svart klänning är tidlösa och ser alltid bra ut. I motsats till utseendet behöver du inte se tråkig ut medan du bär minimalistiska stilar. Vi föreslår hur man gör dem iögonfallande tack vare korrekt utvalda skor.

  • 2022-06-29

Snygg handledning. Vi föreslår vilka skor man ska ha med klockor

De fick obestridlig popularitet på 1970-talet, när de vann hippies hjärtan över hela världen. På 2000-talet återvände de till förmån igen och blev ett oskiljaktigt attribut för de mest fashionabla tjejerna. Mode kommer full cirkel, och de är uppdaterade igen. Bells, eftersom vi pratar om dem, är byxor som är en bra bas för att skapa original stiliseringar. Vi tipsar om vilka skor som passar dem.

  • 2022-06-29

Medverkande: stridsstövlar. Bli inspirerad!

Tunga stövlar upphörde att vara reserverade för särskilda subkulturer och kom in i modevärlden med en smäll. Kändisar, modebloggare och vanliga tjejer bär dem ivrigt. Snygga män har en lika stor kärlek till dem. Undrar du vad du ska kombinera stövlar med? Vi vet svaret på denna fråga!

  • 2022-06-29

Lång kappa, trenchcoat, trenchcoat. Vi väljer de perfekta skorna

Långa kappor har varit på modet i flera säsonger och det finns inget som tyder på att det skulle förändras. Både snygga kvinnor och trendmedvetna män älskar dem. Lätta trenchcoats är perfekta för vårdagar, trenchcoats fungerar i dyster höst, och långa dunrockar värmer den frusna kroppen på kall vinter. Undrar du vilka skor som passar dem? Vi råder!

  • 2022-06-28

Hur bär man högklackade skor? Lär dig 6 beprövade knep

Dubbar är ett perfekt komplement till alla stylingar. Benen ser längre och smalare ut i dessa skor. Om du inte känner dig bekväm med höga skor behöver du inte riskera det alls. Allt du behöver göra är att använda några beprövade knep, och att gå med nåd kommer att vara mycket lätt för dig. Låt oss börja!

  • 2022-06-27

Hur piggar man upp sig och reparerar skadade klackar?

En trasig häl eller synliga drag är många kvinnors verkliga förbannelse! Långa promenader på ojämna ytor som är typiska för urbana gamla städer eller att köra bil i höga klackar kan definitivt förstöra dina favoritklackar och som ett resultat förstöra ditt goda humör. Lyckligtvis vet vi sätt att spara dina favoritskor och pigga upp dig på nolltid. Att jobba!

  • 2022-06-27

Snygg mansguide. Ta reda på vilka skor som passar chinos

Chinos är byxor som kommer att fungera vid många olika tillfällen. Du kan framgångsrikt bära dem för en fest på en klubb eller till och med för ett formellt affärsmöte. Allt tack vare den universella karaktären hos dessa byxor. Låt dig inspireras av våra idéer och ta reda på vilka skor som kommer att fungera på kontoret och vilka som fungerar till en fredagskväll på stan.