Artiklar

  • 2021-05-09

Hur väljer man skor för linnebyxor?

Linne är ett tyg som får mer och mer uppmärksamhet och stolt går in i kollektionerna av populära modehus. Nästan alla klädesplagg sys av den, men linnebyxor är de mest populära. Både kvinnliga och manliga användare älskar dem. Vad ska man kombinera linne med? Hur väljer man skor för linnebyxor? Kolla in våra inspirationer.

  • 2021-05-09

Bekväma sandaler för pilgrimsfärd. Vilka pilgrimsfärdsskor?

Vandrande pilgrimsfärder är ansträngande aktivitet. Hur förbereder man sig för en så krävande marsch? Nyckeln är att välja rätt skor. Är pilgrimsfärdssandaler ett bra val? Ja, förutsatt att de uppfyller många kriterier som kommer att översättas till din komfort under vandringen. Vad ska vara bekväma sandaler för en pilgrimsfärd? Här är några tips.

  • 2021-04-22

Vi väljer skor för bröllopet. Vilka modeller fungerar bäst?

Ett bröllopsfest är en oerhört viktig fest för bruden och brudgummen, men också ett utmärkt tillfälle att träffa närmaste familj och vänner. Kul som ofta varar fram till gryningen kräver framför allt bekväma och bekväma skor. Här är några tips som hjälper dig att bestämma vilka skor du ska välja för ditt bröllop.

  • 2021-04-20

Hur rengör jag eco-läderskor? Skötsel av miljöläder

Skor av ekologiskt läder liknar naturligt läder i struktur och utseende. Vid första anblicken ser vi ingen större skillnad. Ekologiskt läder är ett polyestermaterial, dessutom belagt med polyvinylklorid och utsätts sedan för olika kemiska processer. Hur rengör jag eco-läderskor? Allt om vården av eko-läder.

  • 2021-04-19

Vilka skor passar bra med en sommarklänning? Vi rekommenderar!

Temperaturökningen och långa soliga dagar gör att vi gärna byter tjocka tröjor och jeans mot luftiga, bekväma sommarklänningar. Tack vare dem kan vi enkelt visa värdena på vår figur och njuta av lättheten och extraordinär komfort. Vilka skor ska jag välja för en sommarklänning? Kolla in våra inspirationer.

  • 2021-04-03

Skor för bröllop och bröllopsmottagning - sandaler, höga klackar eller pumpar? Vilken modell av skor att välja?

Skor för ett bröllop är en av de viktigaste delarna av styling. Oavsett om du är en brud eller en av de inbjudna gästerna - korrekt utvalda skor kommer att garantera jättekul till gryningen. Vilken skomodell ska du välja? Sandaler, pumpar eller kanske klassiska höga klackar? Vilka överväganden bör du tänka på när du köper skor för bröllop och mottagning? Kolla in våra tips.

  • 2021-04-03

Vilka skor passar bra med jeans? Se våra förslag!

Om jeans är ditt favoritplagg, gillar du att använda deras mångsidighet, och samtidigt gillar du att leka med mode och ändra stil på styling beroende på tillfälle och humör, då är den här artikeln för dig! Du behöver inte längre undra vilka skor som matchar dina favoritjeans. Kolla in våra förslag!

  • 2021-04-03

Hur rengör jag mockaskor på ett säkert och effektivt sätt?

Mockaskor tack vare sin extraordinära flexibilitet anpassar de sig lätt till fotens form, vilket gör dem extremt bekväma skor. Den matta designen gör att denna typ av skor passar perfekt inte bara i vardagliga stiliseringar utan också i mer formella eller formella, men på grund av deras karakteristiska material måste du ägna mycket mer uppmärksamhet åt renhet och korrekt skydd av skorna mot svåra väderförhållanden.

  • 2021-03-29

Dålig lukt från skor?

Upptäck 10 effektiva sätt att göra illaluktande skor!