Artiklar

  • 2023-05-29

Vi väljer skor till stranden och poolen

I slutet av maj är det sista samtalet att leta efter skor inför årets högtider. Om du planerar att spendera dem vid poolen eller stranden, har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln har vi samlat de mest värdefulla tipsen som hjälper dig att göra rätt val. Bli inspirerad!

  • 2023-05-29

I rollerna: Crocs

Vissa älskar dem, andra hatar dem. Crocs, även om de ser ganska ... specifika ut, förlorar fortfarande inte sin popularitet. Dessa skor är lätta att underhålla, bekväma, halkfria, resistenta mot skador och antibakteriella. Kolla när du ska bära dina Crocs och med vad du ska kombinera dem för ett okonventionellt slutresultat.

  • 2023-05-29

En snygg guide. Kolla vilka skor som matchar dina favoritshorts

Shorts är en oskiljaktig del av sommargarderoben för kvinnor och män runt om i världen. Tack vare otaliga möjligheter vad gäller färger, snitt och mönster kan du bära dem till olika tillfällen. Undrar du vilka skor som passar bäst med dina favoritshorts? Du har kommit till rätt ställe! Du hittar massor av stilinspiration i den här guiden.

  • 2023-05-29

Vi väljer skor till linnebyxor

Linnebyxor är ett måste för den kommande sommaren. Både kvinnor och män älskar dem. Inte konstigt! Denna garderobsvara är oöverträffad. Linnebyxor är luftiga och extremt bekväma, och samtidigt relativt lätta att styla. Undrar du vilka modeller av skor du ska kombinera med dem? Du hittar svaret på denna fråga i den här guiden.

  • 2023-05-28

Kolla hur du tar hand om dina favoritskor på sommaren

Sommaren kommer snabbt. Behagligt varma temperaturer kan dock ta hårt på dina favoritskor, göra att färgen bleknar eller skapar en obehaglig lukt. I den här guiden kommer vi att berätta hur du enkelt tar hand om dina favoritsommarskor för att njuta av deras fina skick och snygga utseende ännu längre.

  • 2023-05-28

Vilka skor bar de viktigaste popkulturikonerna? Bli inspirerad!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson... Det här är namn som alla känner till. Även om alla dessa karaktärer var väldigt olika varandra blev de symboler för alla tider, och minnet av dem lever fortfarande kvar. Så varför inte bli lite inspirerad av att titta på skorna som bärs av de viktigaste popkulturikonerna?

  • 2023-05-24

Skor som ett kännetecken för subkulturer

Skokollektionerna för många människor inkluderar Doc Martens, Converse sneakers, stövlar och Adidas. Även om dessa skor numera inte är reserverade enbart för särskilda subkulturer, var de tidigare definitivt deras signum. Om du är intresserad av historien om dessa skor har du kommit till rätt ställe. Låt oss börja!

  • 2023-05-23

Medverkande: gladiatorer. Kolla in hur du bär dem i sommar

Det är säkert! Gladiatorerna är tillbaka på modet. Om du trodde att den här trenden aldrig skulle komma tillbaka, hade du verkligen fel. Sandaler i den här stilen har återigen stulit världens modestjärnors hjärtan och inspirerat vanliga tjejer att skapa originella stiliseringar. Kolla in vad du ska ha dem med i sommar för att se fantastiska ut.

  • 2023-05-23

De bästa skorna för en cyklist

För att kunna manövrera din motorcykel med precision, balans och kontroll behöver du rätt skor som inte hindrar din körning. Undrar vilka motorcykelstövlar som fungerar bäst? Eller kanske du vill veta om det är en bra idé att åka i sportskor? Du hittar svar på dessa och andra frågor i vår guide.

  • 2023-05-22

Vi väljer de perfekta skorna för pilgrimsfärden

Planerar du en pilgrimsfärd och undrar vilka skor som gör att du kan ta dig långa sträckor smärtfritt? Du har kommit till rätt ställe! I den här guiden har vi samlat alla de mest värdefulla tipsen för skor för pilgrimsfärden. Lär känna våra rekommendationer och ge dig ut!