Artiklar

  • 2022-11-30

November KeeShoes New Arrivals Guide

Letar du efter de mest fashionabla skorna till bra priser? I november dök en hel massa nya modeller upp i vår webbutik. Kolla vad vi har förberett åt dig och välj bland de mest intressanta förslagen. Vi föreslår vad man ska ha på sig specifika par med för att alltid se fenomenal ut.

  • 2022-11-30

Ta reda på vad dina skor säger om din personlighet

De säger att man inte ska döma en bok efter dess omslag, men man ska inte döma en person efter hans utseende. Hur dina skor ser ut kan dock avslöja mycket om din personlighet. Undrar du vad skorna du bär oftast säger om dig? Vi har samlat resultaten från de mest intressanta vetenskapliga studierna och jämfört dem med våra observationer.

  • 2022-11-29

Spännen och kedjor på skor. Möt våra favoriter där du kommer att göra WOW-effekten!

Imponerande spännen och glänsande kedjor på skor är en obestridlig hit för denna säsong. Dessa accenter dekorerar stövlar, stövlar och till och med mockasiner, vilket skapar en fenomenal effekt. Undrar du vilka modeller som är mest moderiktiga och i vilka du kommer att göra det bästa intrycket? I den här guiden hittar du skor med spännen och kedjor som har stulit våra hjärtan!

  • 2022-11-23

Bättre att förebygga än att bota. Allt du behöver veta om förebyggande barnskor

Varje förälder är orolig för deras barns rätta utveckling. När ditt barn blir mer aktivt blir behovet av skor uppenbart. Vissa föräldrar bestämmer sig för att köpa förebyggande skor utan att konsultera en specialist. Det sägs ju att det är bättre att förebygga än att bota. Undrar du om det verkligen är nödvändigt? vi föreslår!

  • 2022-11-23

Ett bekvämt steg in i det nya året, det vill säga vi väljer de perfekta skorna till nyårsafton

En storslagen fest med blomstring eller en lugn hemmafest med vänner? Eller kanske ett filmmaraton under en varm filt? Oavsett hur du planerar att spendera nyårsafton, behöver du rätt skor. Om du vill börja det kommande året med ett leende på läpparna bör du under inga omständigheter bära obekväma skor. Vi föreslår hur man väljer de perfekta skorna för nyårsafton.

  • 2022-11-22

Vi väljer skor till ett vinterbröllop. Inspiration för brudparet

Vintern är en magisk tid. Så varför inte använda denna magi för att lova din kärlek till gravtavlan inför de välklädda gästerna? Om ditt bröllop äger rum den här tiden på året har du verkligen tur! Fler datumutbud med tjänsteleverantörer, lägre kostnader och större vilja att ha kul bland gästerna. Det enda problemet är... valet av skor! Vi föreslår vilka modeller som kommer att fungera för brudparet, och vilka som är perfekta för inbjudna gäster.

  • 2022-11-22

4 beprövade metoder för att bli av med vägsaltfläckar från skor

Det första snöfallet är bakom oss! Den snötäckta staden ser magisk ut, och du kan inte få nog av denna fängslande utsikt? Men magin går sönder när du ser fula vägsaltfläckar på dina favoritskor... Som tur är vet vi hur man blir av med dem effektivt. Våra huskurer kan göra underverk!

  • 2022-11-22

Hur sparar man blöta skor?

Klev du i en pöl? spillt en drink? Tvättade du dina skor i tvättmaskinen? Oavsett varför dina skor blev blöta, vill du absolut inte skiljas från dem. Letar du efter tips för att spara dina genomdränkta mockastövlar? Eller kanske du vill veta hur man torkar läderskor snabbt? vi föreslår!

  • 2022-11-22

Platta skor med klänning. Beprövade knep och färdiga stylingidéer

Inte alla tillfällen kräver att du bär mördande höga klackar. När du vill känna dig lite mer avslappnad, och samtidigt inte tappa din feminina charm, kan du framgångsrikt kombinera din favoritklänning med skor på en platt sula. Undrar du vad du ska göra för att inte optiskt förkorta din siluett och ändå se bra ut? Vi vet svaret på denna fråga!

  • 2022-11-21

Medverkande: St. Andrews skor

S:t Andrews fest närmar sig med stormsteg, och du vet inte vilka skor du ska ha på dig än? Allt du behöver göra är att ta hänsyn till några aspekter så skapar du en briljant styling på nolltid. Valet kan variera beroende på den planerade outfiten och typen av fest, men vi försäkrar dig att det med våra tips blir trivialt. Att jobba!