Vi väljer skor till stranden och poolen


I slutet av maj är det sista samtalet att leta efter skor inför årets högtider. Om du planerar att spendera dem vid poolen eller stranden, har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln har vi samlat de mest värdefulla tipsen som hjälper dig att göra rätt val. Bli inspirerad!

Helgdagar i 3, 2, 1...

Det är dags att börja nedräkningen till semestern! Om du inte kan vänta på din semester, se till att förbereda dig nu för de kommande resorna. Ska du till stranden eller simhallen och undrar vilka skor du ska ta med dig och vad du ska leta efter när du köper dem? Du är på rätt plats! Ta reda på allt du behöver veta om strand- och poolskor i den här artikeln. Att jobba!

Skydda dina fötter på semestern

Oavsett om du är på väg till stranden eller poolen är dina fötter utsatta för många faror. För att skydda dem från ringorm eller glasbitar täckta med sand är det nödvändigt att bära lämpliga skor. Vi kommer att berätta vilka funktioner som är värda att överväga för att njuta av maximal komfort och ostörd säkerhet.

Först, frihet

Semester är den tid då friheten spelar första fiolen. Därför, när du går till vattnet, använd inte skor som kan hindra dig från att spontant springa i havet eller hoppa i poolen. 

Ge upp alla typer av fästen och bindningar till förmån för slip-on flip-flops eller flip-flops. Tack vare detta blir det enkelt, snabbt och trevligt att sätta på och ta av dem, och du kommer att kunna ägna dig åt genomförandet av dina planer utan problem.

Kom ihåg att skor till poolen och stranden måste vara bekväma så att du kan njuta maximalt av semesterfriheten. Var särskilt uppmärksam på valet av storlek och gå inte med på kompromisser. Om du vill köpa flipflops, ta en titt på gränssnittet. Det bör inte finnas någon tydlig stickning någonstans som kan orsaka skav och smärta.

För det andra, vattentät

Skor som kommer i kontakt med våta fötter bör vara vattentäta. Annars kan limmet skadas och dina semesterskor kommer att falla sönder. För att undvika detta scenario, välj sydda skor eller välj skor med ökad vattentäthet. De klassiska poolflip-flopsna, som är designade för kontakt med vatten, kommer att bli en hit.

För det tredje, dragkraft

Speciellt vid poolen eller i vattenparken kan golvet vara mycket halt, vilket leder till olyckor. Om du inte vill att en spektakulär höst ska förstöra dina drömmar om en lyckad semester, se till att välja skor med halkfria sulor. Tack vare detta behöver du inte oroa dig för ett brutet ben eller en stukad fotled som kommer att omintetgöra dina semesterplaner.

Vad mer ska man titta efter när man köper strand- och poolskor?

Skor för stranden och simhallen ska framför allt fylla sina funktioner och därför skydda fötterna, ge dem maximal frihet och grepp. Lyckligtvis kan funktionalitet gå hand i hand med snyggt utseende, och när du ska välja skor till stranden eller poolen behöver du inte ge upp det gudomliga slutresultatet.

För att optiskt förlänga dina ben, välj skomodeller i en nyans som liknar din hy. Vill du framhäva din solbränna? Använd de vita flikarna för detta. Om du vill att dina ben ska se riktigt fantastiska ut kan du välja kilklackar. Tänk dock på den halkfria sulan.

Var kan man köpa de perfekta strand- och poolskorna?

Undrar du var man kan hitta de perfekta strand- eller poolskorna? Svaret på denna fråga är enkelt! I vår webbutik väntar ett brett utbud av flipflops, flipflops och andra skor för den kommande semestern. För att göra det enklare för dig har vi samlat våra favoritmodeller som fungerar även för de mest krävande människorna. 

Vad sägs om klassiskt flip flops från 4F i en trendig nyans av smutsrosa? Du kommer att älska dem för den profilerade innersulan och den lätta sulan av innovativt EVA-skum. För älskare av de hetaste trenderna rekommenderar vi också genomskinliga flikar med gröna tillbehör som är extremt lätta och bekväma, tack vare vilka de kommer att klara provet både på vattnet och varje dag.

De kommer att glädja dig med liknande funktionalitet och oklanderligt utseende gummiklaffar med spännen. Tack vare de justerbara remmarna kan du enkelt anpassa dem till bredden på dina fötter och njuta av maximal komfort under hela dagen.

För män rekommenderar vi bekväma japanskaoch, som är extremt universella och mångsidiga, vilket gör dem perfekta inte bara vid vattnet utan även under vardagliga promenader. Letar du efter alternativ med en ungdomlig atmosfär? Välj speciellt profilerade, vita tofflor från Big Star

Barntofflor med ankungar är en framgångsrik investering för varje förälder som bryr sig om sitt barns komfort. Förutom den halkfria sulan med specialdesignade urtag imponerar dessa skor med sina egna design.

De är också perfekta för de små pool sneakerstillverkad av flexibelt gummimaterial. Tack vare den ursprungliga designen på ovandelen kan dessa skor bäras inte bara på vattnet utan också dagligen, vilket ger ditt barn den komfort det förtjänar. Psst! Dessa skor är extremt lätta att underhålla.