Herrskor

Moderna stövlar måste matcha sina ursprungliga och de första originalskorna av denna typ. Sedan urminnes tider har stövlar främst förknippats med oförstörbarhet och dagens tillverkares erbjudande herrskor i vår butik ser de till att dessa produkter är så motståndskraftiga som möjligt mot olika förändrade yttre förhållanden och extrema upplevelser de kan genomgå. I denna kategori i vår butik hittar du främst märkesskor från Dr. Martens.

Ovanliga färger

Herrskor från Dr Martens utmärks inte bara av kvaliteten på de använda materialen. Vi erbjuder dig framför allt skor som utmärker sig genom sin stil och ovanliga färger. Svarta stövlar med en enkel form är verkligen ett visuellt oattraktivt mönster från tjugo år sedan - nuförtiden överges sådan design och sömnad av skor för män. Därför råder ovanliga förslag, både när det gäller snittet på överdelen, de material som används och färgerna.

Det är de unika metoderna för färgning av huden som används av Martens designers att det är möjligt att föreslå ovanliga och iögonfallande färger som rött, utan att riskera en karikerad effekt. Röda Martens -stövlar för män det är dessutom en modell gjord på längden på en sko, men med en mycket massiv sula och en klassisk häl. Tack vare detta är glan i en sådan upplaga perfekt, till exempel som ett komplement till den ursprungliga och moderna herrstilen för kontoret eller för en kväll ute.

Ett erbjudande med skor för krävande kunder

Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med erbjudandet som presenteras i vår butik på grund av den mycket höga kvaliteten på produkterna, som vi är skyldiga att samarbeta med de bästa märkena, leverantörerna och formgivarna på marknaden. Martens är ett varumärke med ett etablerat rykte bland alla stövlarentusiaster - säkert kommer lite äldre att komma ihåg 90 -talet, när skorna för detta märke var en ouppfylld dröm för många människor.

Idag, tack vare konkurrenskraften och Internet -erbjudandet, kan du bli ägare till dessa både klassiska och moderna förslag på herrskor till ett attraktivt pris. Vi uppfyller beställningen direkt, och tack vare kurirleverans kan du snabbt njuta av dina drömskor.