Man måste komma ihåg att barnskor har viktiga funktioner för att barnet ska utvecklas korrekt. De tillåter inte bara bekväm rörelse utan också stöd för olika fotstrukturer för bättre prestanda. För barnens fötter har vi skapat en separat avdelning där vi presenterar profylaktiskt skor för barn, skapat i samarbete med erfarna barnskordesigners och specialister inom ortopedi. Sådana skor rekommenderas att bäras av barn med friska fötter, för att förhindra bildning av fotfel. De kan också komplettera behandling och stödrehabilitering.

Vi har möjlighet att erbjuda skor av de kända Bartek-profylaktiska stövlarna och profylaktiska sandalerna, som finns i exceptionellt snygga mönster. Bartek är ett polskt företag som har byggts på vård om hälsa, rätt utveckling och barnets komfort, vilket bekräftas av Healthy Foot-certifikatet, som kännetecknar skodon av detta märke. Det profylaktiska skor som vi föreslår för barn är helt säkert för barns osteoartikulära muskelsystem. Ur ortopediens synvinkel är skor särskilt värda att rekommendera för både småbarn och tonåringar. Vårt sortiment av förebyggande skor till barn är en kombination av modern stil, rätt konstruktion och moderna tekniska lösningar. För en hög standard av denna typ av skor är alla modeller av naturläder eller utmärkta kvalitetskomponenter. Profylaktiskt skor för barn kan kännas igen av den karakteristiska strukturen, som huvudsakligen består av en hög övre, en styv häl och en elastisk sula. Dessutom har sådana skor en mjuk inredning som skyddar mot nötning. Profylaktiska barnskor är perfekt konturerade, tack vare vilket det sätter foten i rätt läge. För en ännu bättre effekt av korrekt fotning, även under fysisk aktivitet, används kardborreförslutning, vilket också är en stor hjälp för barnet och föräldern under vardagen.

I vår butik kan du beställa profylaktiska skor till barn, vars användning ger reella fördelar. Sådana skor hindrar förekomsten av funktionella defekter i underbenen hos barn och ungdomar - valfötter, plana fötter, klämda fingrar etc. De modiga profylaktiska skorna för barn är villigt bärna även av de mest krävande barnen och äldre barn. Friska skor med intressanta sömmar eller applikationer kommer inte att skämmas för någon tjej eller pojke.