Man måste komma ihåg att barnskor spelar en viktig roll för ett barns rätta utveckling. De tillåter dig inte bara att röra dig bekvämt, utan stöder också de olika fötternas strukturer för bättre prestanda. Av oro för barnfots hälsa har vi skapat ett separat avsnitt där vi presenterar profylaktiska skor för barn, skapade i samarbete med erfarna designers av barnskor och specialister inom ortopedi. Sådana skor rekommenderas att bäras av barn med friska fötter för att förhindra fotfel. De kan också komplettera behandling och stödja rehabilitering.

Vi har möjlighet att erbjuda skor från det kända varumärket Bartek - profylaktiska skor och profylaktiska sandaler, tillgängliga i exceptionellt snygga utföranden. Bartek är ett polskt företag som bygger sin framgång på vård av hälsa, korrekt utveckling och komfort för barnet, vilket bekräftas av Healthy Foot -certifikatet, som kännetecknar skorna för detta märke. De profylaktiska skorna för barn som vi föreslår är helt säkra för ben-led-muskelsystemet i fötterna hos barn. Ur ortopedisk synvinkel är det ett skor som är särskilt värt att rekommendera, både för de yngsta barnen och ungdomarna. Vårt sortiment av förebyggande skor för barn är en kombination av moderiktig stil, korrekt konstruktion och moderna tekniska lösningar. För att säkerställa den höga standarden för denna typ av skor är alla modeller gjorda av naturläder eller komponenter av hög kvalitet. Profylaktiska skor för barn känns igen av den karakteristiska strukturen, som huvudsakligen består av en hög ovandel, en styv hälräknare och en flexibel sula. Dessutom har sådana skor en mjuk inredning som skyddar mot nötning. Barns förebyggande skor är perfekt utformade, tack vare vilka det placerar foten i rätt läge. För en ännu bättre effekt av ordentligt fotstöd, även under fysisk aktivitet, används en kardborreförslutning, som dessutom är en stor hjälp för barnet och föräldern under den dagliga rusningen.

I vår butik kan du beställa förebyggande skor för barn, vars användning ger verkliga fördelar. Sådana skor förhindrar bildandet av funktionsdefekter i underbenen hos barn och ungdomar - valgusfötter, platta fötter, tårplaceringar, etc. De fashionabla profylaktiska skorna för barn som vi föreslår bärs gärna av även de mest krävande småbarn och äldre barn. Ingen tjej eller pojke kommer att skämmas för friska skor med intressanta sömmar eller applikationer.