tillverkare
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Atletico Atut Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Birkenstock Bona ButyModne COLORFUL Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique Domeno EXQUILY Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie GISICODE GUAPISSIMA Gamis Gant Gianmarko Givova Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Jennika Joma Juliet Jumex Kaniowski Kappa Kati Kayla Kayla Shoes Kazkobut Keds Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lee Cooper Lemon Jelly Lily Shoes Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Palladium Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rax Max Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sens Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via Giulia Via-Nova Vices Vinceza W. Potocki Weide Wrangler Yes Mile Zarro foreverfolie

Adanex skor

59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
59,00 zł
40 41 42 44 45
69,00 zł
49,00 zł
36 37 38 40 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40 41
69,00 zł
49,00 zł
37 41
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 39 40
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
40 41 42 43
59,00 zł
49,00 zł
37 38 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
69,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38
69,00 zł
59,00 zł
40 41 42

Adanex är ett polskt företag med över tjugo års erfarenhet av produktion och leverans av hem- och fritidsskor. Företagets idé är att tillverka produkt av högsta kvalitet med höga funktionella parametrar, intressant design och otänkbar komfort.


Det kan tyckas att en sådan enkel produkt, som är populära tofflor och flip-flops, inte kan vara bättre, men helt enkelt. Och ändå. Adanexprodukter är en tydlig negation av sådana krav. Dessutom har de fördelar som kan locka till och med de mest krävande konsumenterna.


I kampen mot vibrationer


Vad som skiljer Adanex-skor från modeller från andra tillverkare är användningen av material som absorberar vibrationer och belastningar i sulan. Polyuretan, som har använts för detta ändamål, är ett utmärkt material för att eliminera de oönskade effekterna av att gå. Allt tack vare den mikrocellulära strukturen som ligger inuti. Det absorberar mikrochocker och vibrationer uppstår vid gränssnittet mellan sålen och marken när åtgärder vidtas.


Det är knappast någon som inser att avsaknaden av sådan avskrivning har en väldigt negativ effekt på lederna, särskilt på fotleden och knäet. Adanex vet det, varför han vid utformningen av hans skor tog hänsyn till tillämpningen av lösningen som eliminerar de resulterande skadliga effekterna. Och det här är bara början på fördelarna.


Mångfald och urval av design


Modellerna i vår butik domineras av tofflor avsedda för inomhusbruk. Det som är särskilt karaktäristiskt för dem är det extremt brett utbud av färger och design, i praktiken bredast på marknaden.


Det är värt att betona att mönstren inte är begränsade endast till blandning av färger inom en modell eller skapandet av monofärgade skor. Vi hittar också ett stort antal "klädda" modeller, t.ex. blommor, pantherhud, highlander-linjer eller symmetriska präglingar av materialet. Särskilt dessa gör nyligen ett intressant intryck, vilket kan vara en överraskning för de människor som använder dem.


Material som ger nöje


En liten beskrivning krävs för material som används för produktion av Adanex. Solens hälsoeffekter har redan beskrivits. Det bör läggas till att det är mycket flexibelt, hållbart och även hållbart. Människor som måste byta sina tofflor på grund av "hälen" av deras klackar kommer att uppskatta detta faktum. Dessutom har de en slitstark struktur, vilket eliminerar risken för att glida och falla.


I sin tur är överdelens tyg övertygad i tygets tyg, slitstark, resistent mot puffar och torkning, inklusive snabb färgförlust.


Den obestridliga fördelen med att använda sådana material är deras flexibla form, tack vare vilket det inte är något problem med deras lagring och avlägsnas från garderoben efter en lång tid passar de fortfarande bra till foten. Det här är en bra lösning i fall där vi vill ha ett nödpar för gästerna.


Några ord om typerna av tofflor


Begreppet tofflor, även om det är uppenbart uppenbart att förstå, betyder inte att under det här namnet finns ett och samma skor. Du kan se det bra på producentens exempel.


Bland de modeller som erbjuds finner vi både de som täcker hela foten noggrant och har ett snäpp på fingrarna. Den första ger en känsla av värme och komfort i varje situation, vilket gör dem perfekta för att koppla av i hemmet. I sin tur ger den andra, förutom komfort, också en viss dos av luftighet, vilket gör dem idealiska för att flytta inuti lägenheterna, liksom för att gå ut på balkongen eller terrassen. Vad som är viktigt, båda typerna har ett snyggt och trevligt utseende.


En separat typ av tofflor är gjorda i bambu-stilen, som är uppbyggd till fotleden. Denna typ ger den största uppvärmningen, så att du kan behålla en konstant temperatur på foten hela tiden. De skapades med tanken på termofila människor, men också för interiörer där utkast uppstår och det finns en kallare temperatur.


Erbjudandet kompletteras med en modell av klaffar som är tillverkade av naturläder. Deras inbyggda främre del tack vare perforeringen ger luftcirkulationen och underlättar fukthanteringen.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet om Adanex skor.