Adanex är ett polskt företag med över tjugo års erfarenhet av tillverkning och leverans av skor hemlagaddet och rekreation. Tanken med företaget är att tillverka en produkt av högsta kvalitet, med höga funktionella parametrar, intressant utseende och obestridlig komfort.


Det kan tyckas att en så enkel produkt som de populära tofflorna och Flip flops kunde inte bli bättre, helt enkelt. Och ändå. Adanex -produkter är en tydlig motsägelse till sådana påståenden. Dessutom har de fördelar som kan locka till och med de mest krävande konsumenterna.


I kampen mot vibrationer


Det som skiljer Adanex -skor från modeller från andra tillverkare är användningen av ett material som absorberar vibrationer och belastningar i sulan. Polyuretanen som används för detta ändamål är ett utmärkt material som eliminerar de oönskade effekterna av att gå. Allt tack vare den mikrocellulära strukturen dold inuti den. Den absorberar mikrochocker och vibrationer uppstår vid kontakt med sulan med marken vid tidpunkten för steg.


Få människor inser att bristen på sådan dämpning har en mycket negativ effekt på lederna, särskilt på fotleden och knäet. Adanex vet det, därför tog det vid designen av sina skor hänsyn till användningen av en lösning som eliminerar eventuella skadliga effekter. Och detta är bara början på fördelarna.


Variation och val av design


Bland de modeller som finns i vår butik dominerar tofflor avsedda för inomhusbruk hemlagadhonom. Det som är särskilt kännetecknande för dem är ett extremt brett utbud av färger och mönster, i praktiken det bredaste på marknaden.


Det är värt att betona att mönstren inte är begränsade till att blanda färger i en modell eller skapa enfärgade skor. Vi hittar också ett stort antal modeller "klädda" i till exempel blommor, panterhud, highlander -mönster eller symmetrisk prägling av materialet. Särskilt de som nyligen gjorde ett intressant intryck, vilket till och med kan vara en överraskning för människor som använder dem.


Roliga material


Materialen som används vid produktion av Adanex kräver lite beskrivning. Hälsofördelarna med sulan har beskrivits tidigare. Det bör tilläggas att det är mycket flexibelt, hållbart och samtidigt hållbart. Detta faktum kommer att uppskattas främst av människor som var tvungna att byta ut tofflorna på grund av att hälen "rivs". Dessutom har de en halkfri struktur, vilket eliminerar risken för att glida och falla.


Tofflornas ovansida är i sin tur gjord av ett behagligt att ta på tyg, hållbart, motståndskraftigt mot puffar och gnidning, inklusive snabb förlust av färg.


Den obestridliga fördelen med att använda sådana material är deras flexibla form, tack vare vilken det inte finns några problem med förvaringen, och när de tas bort från garderoben efter en lång tid passar de fortfarande bra till foten. Detta är en bra lösning i fall där vi vill ha ett nödpar för gäster.


Några ord om tofflorna


Begreppet tofflor, även om det tydligen är uppenbart att förstå, betyder inte att det under det här namnet finns ett och samma skor. Du kan se det bra på exemplet från denna tillverkare.


Bland de modeller som erbjuds kan vi hitta både de som täcker hela foten, såväl som de som har ett snäpp på tårna. De första ger en känsla av värme och komfort i varje situation, vilket gör dem perfekta för avkoppling hemma. I sin tur ger de senare, förutom komforten, också en viss luftighet, vilket gör dem idealiska både för att flytta inuti lägenheter och för att gå ut på en balkong eller terrass. Viktigare är att båda typerna har ett snyggt och trevligt utseende.


En separat typ är tofflor tillverkade i stil med tofflor, dvs byggda upp till fotleden. Denna typ ger den största mängden värme, så att du alltid kan hålla en konstant fottemperatur. De skapades för människor som är termofila, men också för interiörer där det finns drag och svalare temperaturer.


Erbjudandet kompletteras med en toffelmodell helt i naturläder. Deras helt slutna främre del, tack vare perforeringen, säkerställer luftcirkulation och underlättar avlägsnande av fukt.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet om Adanex skor.