Inblu - lite soligt Italien på polska gator

Inblu är ett italienskt företag som började sin historia med skor på 1970 -talet med tillverkning av klackar och sulor. Tack vare erfarenheten av produktionen av dessa element, Inblu skor sticker ut på marknaden med exceptionellt väl profilerade sulor. Varumärket försöker möta sina kunders förväntningar och erbjuder moderiktig design och moderna skor. Inblu är det perfekta märket för människor som värdesätter komfort och stil till ett överkomligt pris.

Inblu sandaler - italiensk design till ett överkomligt pris

Inblu-företaget är mest känt för tillverkningen av sina högkvalitativa sommarskor: flip-flops, flip-flops och sandaler. Enkelhet och bekvämlighet i vardagen - dessa prioriteringar vägledde italienska designers när de skapade Inblu -skor.

Inblu damskor - lätthet och komfort

Vi kan hitta i företagets erbjudande Flip flops Inblu tillverkad av högkvalitativ plast, vilket möjliggör tillverkning av lätta och bekväma skor. Designens enkelhet gör att du enkelt kan matcha skorna till många stilar. Sandaler Inblu De är perfekta för sommarpromenader eller avslappnade familjeevenemang i naturens famn. Å andra sidan är flip-flops det perfekta valet för stranden eller poolen, där bekvämlighet och komfort räknas. Skodon kvinnor Inblu är perfekt för kvinnor som väljer bekväma och prisvärda skor.

Inblu herrskor - komfort och en perfekt profil

Det italienska företaget kommer också ihåg behoven hos män som kommer att hitta alternativ för sommaren som är perfekta för dem. Flip flops Inblu är bekväma skor, välformade och anpassade till manligj fötter. Du kan också avstå från erbjudandet Inblu tofflorsom gör att du kan njuta av komfort även i avskildhet i dina fyra hörn. De är perfekta för män som fokuserar på komfort i alla situationer.

Inblu skor - skor för krävande kunder

Många föredrar utseendet på skor framför komfort. Under tiden kan konsekvensen av att bära obekväma och ohälsosamma skor för fötter till exempel vara hallux. Skaparna av Inblu -skor glömmer inte bort sina kunders hälsa. Det italienska företagets skor rekommenderas för personer som kan utsättas för tvärgående eller längsgående platta fötter. Tack vare en speciellt profilerad innersula anpassar sig skorna efter fotens naturliga, fysiologiska form.

Några intressanta fakta om företaget och Inblu -skor

Varumärket Inblu är en föregångare i användningen av den moderna CHIPS -produktionsmetoden - annars känd som formsprutning. Denna metod möjliggör anslutning av övre, foder och sula utan användning av lim eller andra limprodukter. Inblu använder polyuretan för tillverkning av sina skor, vilket garanterar hög flexibilitet för skorna. Den innovativa produktionsidén och den nya monteringstekniken gjorde att det italienska företaget kunde bryta ut på världsmarknaden.

Inblu är ett företag som aktivt bryr sig om den naturliga miljön och sparar energi. Användningen av innovativ teknik baserad på förnybara energikällor och engagemang för den naturliga miljön präglar Inblus ansvarsfulla handlingar.

Om du satsar på friska och bekväma skor, var noga med att kolla in erbjudandet från Inblu!