Inblu - lite soligt Italien på polska gator

Inblu är ett italienskt företag som började sin historia med skor på 1970-talet från produktion av klackar och sålar. Tack vare erfarenheterna i produktionen av dessa element, Inblu skor De sticker ut på marknaden med exceptionellt väl profilerade sålar. Märket försöker uppfylla kraven hos sina kunder genom att erbjuda moderna mönster och moderna mode på sina skor. Inblu är ett idealiskt varumärke för människor som värdesätter komfort och stil till ett överkomligt pris.

Inblu sandaler - Italiensk design till ett överkomligt pris

Företaget Inblu är mest känt för tillverkningen av högkvalitativa sommarskor: flip-flops, flip-flops och sandaler. Enkelhet och bekvämlighet i vardagen - Dessa prioriteringar guidade italienska designers när man skapade Inblu skor.

Damskor Inblu - lätthet och komfort

Företagets erbjudande kan hittas vippor Inblu tillverkad av högkvalitativ plast som gör att du kan producera lätta och bekväma skor. Enkelheten i mönstren möjliggör enkel justering av skor till många stilar. sandaler Inblu De är perfekta för sommarvandringar eller avslappnade familjeevenemang i naturen. Å andra sidan är flip-flops det perfekta valet för stranden eller poolen, där bekvämlighet och komfort räknas. Skodon kvinnor Inblu är perfekt för kvinnor som väljer bekväma och prisvärda skor.

Mäns skor Inblu - komfort och perfekt profil

Det italienska företaget kommer också ihåg människors behov som kommer att hitta de perfekta sommaralternativen som erbjuds. tofflor Inblu är bekväma skor, välformade och anpassade till mänj fötter. Du kan också gå av erbjudandet Inblu tofflorsom gör att du kan njuta av komfort också i bekvämligheten av dina fyra hörn. Perfekt för män som vill vara bekväma i varje situation.

Inblu skor - krävande skor

Många människor ser ut som skor över deras komfort. Under tiden kan konsekvensen av att ha obehagligt och ohälsosamt för fötterna på skor vara till och med halluks. Skaparna av Inblu skor glömmer inte hälsan hos sina kunder. Det italienska företagets skor rekommenderas för personer som kan utsättas för tvärgående eller längsgående planfot. Tack vare den speciellt profilerade innersula anpassar sig skorna till fotens naturliga fysiologiska form.

Några intressanta fakta om företaget och Inblu skor

Inblu-varumärket är en pionjär i tillämpningen av den moderna produktionsmetoden CHIPS - annars känd som formsprutning. Denna metod möjliggör anslutning av överdelar, fodringar och sulor utan användning av lim eller andra självhäftande produkter. För tillverkningen av sina skor använder Inblu polyuretan som ger hög flexibilitet i skodon. En innovativ produktionsidé och ny monteringsteknik möjliggjorde det italienska företaget att bryta ut på den globala marknaden.

Inblu är ett företag som aktivt bryr sig om miljö och energibesparing. Användningen av innovativ teknik baserad på förnybara energikällor och engagemang för den naturliga miljön präglas av ansvarsfulla insatser från Inblu.

Om du satsar på hälsosamt och bekvämt skor, var god och kolla in varumärket Inblu!