Flip-flops för kvinnor - skor utan vilka många av oss inte kan föreställa oss semester, tyst hemma eller gå till poolen, vare sig för rekreation eller avkoppling. Detaljerna är viktiga i minnen - skor kan också vara ett trevligt inslag av vackra stunder. Bekväm, som inte gnuggar och skyddar foten, och de som är fina och perfekt kompletterar den klänning som du kommer att associera med din första semester med din partner eller en vänlig resa. Eller kanske tack vare dem kommer du att börja associera ditt hem med ännu större komfort och avkoppling - efter en hel dag på fötterna släpper du dina fötter i bekväma flip-flops ... Välj en modell för dig själv - bland de som är gjorda av skum, gummi, dekorerad med päls eller pärlor, tofsar och blommor, från vanliga, ljusa eller vildfärgade. Matcha dem efter dig och dina behov!

Flip-flops för kvinnor - hur man bär dem?

Även om det är extremt enkelt och bekvämt, vippor De är ibland svåra skor i stilistiska kombinationer. De arbetar fantastiskt i kombination med shorts och toppar när vi går till stranden, men kan de vara lika fritt slitna i krävande omständigheter? Det är definitivt bättre att välja en annan typ av skor för mycket formella tillfällen, till exempel en intervju, ett affärsmöte eller en begravning. I sådana situationer blir det säkrare att välja en buss, faldigt i KOTURNIE eller höga klackar, nödvändigtvis täckt med fingrar och på ett klassiskt sätt.

I mindre formella omständigheter kan vi säkert ha råd att använda dessa extremt bekväma skor. De passar både klassiska urbana setar: 7/8 jeans och en vit skjorta, mycket långa, luftiga kjolar och klänningar samt stiliseringar som hänvisar till 70-talets mode - flaredbyxor och mini-kjolar. Japan är skor som alla kvinnor älskar, oavsett deras ålder och önskad stil på klänningen. Det är svårt att föreställa sig att överleva utan den varma sommaren. Riket av tillgängliga mönster - från skomsportmodeller till elegant eller snyggt, gjord av läder - gör varje dam som uppskattar komforten hos bär har minst ett par i hennes garderob.