Kvinnors flip -flops - skor utan vilka många av oss inte kan tänka oss semester, lugnt hemma eller gå till poolen, oavsett om det är för rekreation eller avkoppling. Detaljerna är viktiga i minnen - skor kan också vara ett trevligt inslag i vackra stunder. Bekväma, som inte gnuggar och skyddar foten, och de som är fina och perfekt kompletterar klänningen som du kommer att förknippa med din första semester med din partner eller en vänlig resa. Eller kanske tack vare dem kommer du att börja associera din hemkomst med ännu större komfort och avkoppling - efter en hel dag på fötterna kommer du att glida dina fötter i bekväma flip -flops ... Välj en modell för dig själv - bland dem gjorda av skum, gummi, dekorerat med päls eller pärlor, tofsar och blommor, från vanligt, ljust eller vilt färgat. Matcha dem till dig och dina behov!

Kvinnors flip -flops - hur bär man dem?

Även om det är extremt enkelt och bekvämt, Flip flops de kan vara svåra skor i stilistiska kombinationer. De fungerar fantastiskt i kombination med shorts och en topp när vi går till stranden, men kan de bäras lika fritt under mer krävande omständigheter? Det är definitivt bättre att välja en annan typ av sko för ett mycket formellt tillfälle, till exempel en intervju, affärsmöte eller begravning. I sådana situationer är det säkrare att välja transport, kilklackar eller högklackat, nödvändigtvis med täckta fingrar och på ett klassiskt sätt.

Under mindre formella omständigheter har vi med säkerhet råd att använda dessa extremt bekväma skor. De passar både klassiska urbana uppsättningar: 7/8 jeans och en vit skjorta, mycket långa, luftiga kjolar och klänningar, samt stilar som hänvisar till 70 -talets mode - utsvängda byxor och minikjolar. Flip flops är skor som alla kvinnor älskar, oavsett ålder och önskad klädstil. Det är svårt att tänka sig att överleva en varm sommar utan dem. Mängden tillgängliga mönster - från skum, sportmodeller till eleganta eller snygga i läder - innebär att varje dam som uppskattar komfort har minst ett par i garderoben.