En snygg guide. Kolla vilka skor som matchar dina favoritshorts


Shorts är en oskiljaktig del av sommargarderoben för kvinnor och män runt om i världen. Tack vare otaliga möjligheter vad gäller färger, snitt och mönster kan du bära dem till olika tillfällen. Undrar du vilka skor som passar bäst med dina favoritshorts? Du har kommit till rätt ställe! Du hittar massor av stilinspiration i den här guiden.

Skor med jeansshorts

Jeansshorts är en av de mest populära modellerna bland kvinnor och män. Dessa shorts har sin stora popularitet tack vare sin tidlösa look, som är extremt lätt att styla. 

Kombinera jeansshorts med en rutig skjorta och klassiska, bruna cowboystövlar. På så sätt får du en stileffekt cowboy flickasom kommer att glädja alla. Denna styling kommer även att fungera för sommarfestivaler. Byt ut skjortan mot en topp med logotypen för ditt favoritband och sätt en krans av blommor på håret. Glöm inte runda solglasögon!

Vad sägs om tillfällig kombination av jeansshorts med en randig T-shirt och klassiska sneakers? Det här alternativet kommer att fungera för både henne och honom. Det kommer också att bli kul att sätta på sådana stilar för en gemensam session med fotografen. Strålande bilder garanteras! Om du vill lägga till lite chic till din outfit, kasta en jacka över axlarna och byt ut sneakers mot fashionabla sandaler med hög klack.

En vit button-down skjorta passar också bra till jeansshorts. I en sådan outfit kan du gå både till stranden och till staden. match läder tofflor eller anta bekväma loafers och gjort.

Bermuda skor

Bermudashorts är en hit när man vill ha extra längd i sina shorts. I grund och botten har du två alternativ för Bermuda-shorts – med lösare och tajtare ben. För de första, välj en spets eller vanlig topp som du kan stoppa in i byxorna. Bermudashorts med passformade ben kommer att passa bra med längre tunikor. En mängd knappade skjortor kommer att fungera lika bra. I denna kombination kommer Bermudashorts att klara provet under varma dagar på kontoret. Matcha dem med ett läderbälte, som du färgmässigt kan matcha bekväma skor till.

För att undvika att optiskt skära av benen, välj färgade sandaler nakenlika länge som kontoret klädkod utesluter inte sådana skor. Skor kommer också att vara ett beprövat sätt att få effekten av ben mot himlen på plattformen eller kilar, och skor med spetsiga tår. Vi rekommenderar det för män klassiska loafers gjord av högkvalitativt naturligt läder, vilket kommer att lägga chic till kontorsstiliseringar.

Cykelskor

Cykling är säsongens hit. När allt kommer omkring kunde komforten och mångsidigheten hos leggings i en kortare form inte undgå att tilltala modeinfluenser. Om du undrar vad du ska bära dina cykelskor med för att få en fantastisk vardagseffekt, har du kommit till rätt ställe.

På kallare dagar kan du kombinera dem med en lös sweatshirt med i-tryck vita sneakers. Dessutom utrusta matcha basebollkepsen. För att göra det ännu mer moderikt, välj guldsmycken och en liten handväska med en guldkedja. 

När du bär cykelshorts behöver du inte begränsa dig till styling i en sportig stil. Bär dem med en vanlig svart topp och en grå jacka för att fullända hela outfiten tunga stövlar i militär stil. Det här alternativet fungerar också om du väljer en luftig linne- eller muslinskjorta knuten i midjan istället för en jacka. Vid höga temperaturer kan du framgångsrikt byta ut stövlar klaffar, och även stift. Psst! De i en vit nyans låter dig framhäva din sommarbrun.

Skor med linneshorts

Linneshorts är ett annat alternativ för sommaren som har många supportrar. Linne, som ett extremt luftigt och bekvämt material, är helt enkelt oöverträffad. Bär dina linneshorts med matchande toppar eller skjortor för en trendig look loafers med täckt häl

Sådana shorts kommer också att skapa en gudomlig bas för stranden. Bär dem med en bikinitopp, och sätt en genomskinlig cape eller en vit, uppknäppt skjorta på dina axlar. Glöm inte bort läder tofflor. Om du vill kan du fästa ett armband med bärnsten eller skal runt vristen. På så sätt blir du maximalt ljummen vibe.

Se vacker ut oavsett var du går

Även i shorts kan du se snygg ut oavsett om du ska ta en promenad i stan eller till stranden. Allt du behöver göra är att välja resten av outfiten ordentligt så får du WOW-effekten på ett ögonblick. Var dock försiktig så att du inte av misstag får din siluett att se ogynnsam ut. För att optiskt förlänga dina ben, välj skor i färger som liknar din hudton. På så sätt, oavsett om du väljer höga klackar eller flip-flops med platt sulor, kommer du att kunna uppnå den extremt önskvärda effekten av ben mot himlen, vilket utan tvekan kommer att gynna dina proportioner. 

Kom också ihåg att även den mest noggrant utvalda stylingen med shorts i huvudrollen kan tappa i andras ögon när du matchar den med olämpliga strumpor. Bär bara fötter med öppna skor. Å andra sidan, kombinera inbyggda skor med osynliga strumpor, som tack vare speciella utskärningar inte kommer att förstöra den slutliga effekten. Lycka till!