Vi väljer skor till linnebyxor


Linnebyxor är ett måste för den kommande sommaren. Både kvinnor och män älskar dem. Inte konstigt! Denna garderobsvara är oöverträffad. Linnebyxor är luftiga och extremt bekväma, och samtidigt relativt lätta att styla. Undrar du vilka modeller av skor du ska kombinera med dem? Du hittar svaret på denna fråga i den här guiden.

Några anledningar till varför vi älskar linnebyxor

Vissa människor tror att med början av sommaren bör långbensbyxor döljas längst ner i garderoben. Inget kan vara mer fel! Linnebyxor kan bäras året runt, speciellt i höga temperaturer.

Det är linnebyxor måste ha i garderoben hos varje snygg kvinna och man. På sommaren har de trots allt ingen like! De är bekväma, tidlösa och extremt mångsidiga, tack vare vilka du kan styla dem på olika sätt.

Bär dina favoritlinnebyxor för alla tillfällen - från affärsmöten, genom en ledig dag av semester, till dejting. Var dock noga med att matcha dem med resten av dina kläder och accessoarer. Om du gör ett misstag kan du se ut som om du glömt att ta av dig pyjamasen. Lyckligtvis har vi ett sätt att göra det, och i den här guiden berättar vi gärna om det. Låt oss börja! 

Hur undviker man pyjamaseffekten när man bär linnebyxor?

Linnebyxor är nästan lika bekväma som pyjamasbyxor. Om du inte vill se ut som om du precis kommit upp ur sängen, se till att du klär dig rätt.

Välj neutrala nyanser som vit, beige, brun eller krämfärgad. Detta gör det mycket lättare för dig att matcha dem med resten av din garderob. Undvik att para ihop dem med lösa skjortor eller överdimensionerad'dessa toppar. Då ökar risken dramatiskt att din outfit ser ut som pyjamas! Vad värre är, dina proportioner kan bli helt förvrängda, och du kommer att se ogynnsamma ut.

Det är bäst att inte dela din figur på mitten. Stoppa in en figursydd blus i de voluminösa linnebyxorna och accentuera midjan med ett bälte. Matcha dem sedan med sådana tillbehör, tack vare vilken din utrusta kommer att stiga till en högre nivå. Som skoexperter kommer vi att berätta vilka skomodeller som fungerar bäst för att undvika pyjamaseffekten. Att jobba!

Affärskvinna stil

Om du letar efter en elegant outfit för kontoret kan linnebyxor vara en bra bas. Se chic ut på jobbet och känna dig extremt bekväm på samma gång. Välj en konsekvent men ändå subtil färgpalett genom att kombinera en vit skjorta med beige linnebyxor och avsluta det hela med vita accessoarer. 

För en mer glamorös look, kombinera en ljus outfit med kontrasterande svarta accessoarer. Utöver det svarta bältet i midjan kommer tjocka, svarta glasögonbågar, en svart hårspänne och så klart svarta skor att passa perfekt.

Välj chica pumps eller ballerinor med spetsig tå, där du, oavsett antalet arbetsuppgifter på jobbet, kommer att vara bekväm under hela dagen. Här är några av våra förslag till kontoret:

- klassiska pumps på låg klack

- Snake skin klackar

- beige pumps på stolpen

- beige ballerinor med spetsig tå

- svarta ballerinor med gulddekor

Gratis till stranden

Linnebyxor är en utmärkt bas för att skapa en bekväm utrusta på stranden. Kombinera dem med en baddräktstopp, en genomskinlig cape och en snygg stråhatt. Glöm inte dina solglasögon och solskyddsmedel.

När du går till stranden kommer du att trivas bäst i klassiska flip-flops som du snabbt kan ta av och snabbt på igen om det behövs. Välj modeller i neutrala nyanser som perfekt kommer att komplettera din stil. Du borde gilla dessa förslag:

- beige skinntofflor

- vita tofflor med dekoration

- svarta skinntofflor med dekoration

- bruna skinntofflor

Chic för en fest

Undrar du vad du ska ha på dig på festen? Du kan framgångsrikt klä upp dig i linnebyxor. För en sofistikerad effekt, skapa en monokromatisk look genom att para ihop vita linnebyxor med en vit sidenblus. Ta på dig färgglada sandaler på en nål och lämna ett oförglömligt intryck på alla som ser dig. Ett bra alternativ för en fest är också en kombination av svarta linnebyxor med en färgglad topp och svarta accessoarer. Kolla in de skormodeller vi rekommenderar, tack vare vilka du kommer att skapa WOW-effekten på ett ögonblick:

- svarta sandaler med hög klack

- röda sandaler med hög klack

- bruna sandaler på hög klack

- sandaler med senapsklack

Vardagskomfort

Linnebyxor är ett bra vardagsattribut. Under varma dagar, kombinera dem med matchande blusar. Välj mellan subtila vita, tidlösa svarta och sjömansränder. Till linnebyxor kan du välja klassiska sneakers, mockaskor med korkkilar, bekväma flip-flops eller balettlägenheter med djurmotiv. Valet är ditt, och våra förslag kommer säkerligen att göra det lättare för dig:

- vita, korta sneakers

- bruna espadrillor

- bruna flipflops

Bär linnebyxor som du gillar mest

Som du kan se erbjuder linnebyxor oändliga stylingmöjligheter. Bär dem som du gillar mest. Kom dock ihåg att alltid matcha dem med bekväma, snygga skor. Tack vare detta, oavsett dina planer, kommer den slutliga effekten att se fenomenal ut. Lycka till!