Medverkande: bruna tofflor. Bli inspirerad!


Tjejer gillar brunt. Och inte bara dem! Ett bevis på detta är bruna flip flops - tidlösa, universella och snygga. Du kan bära dem vid många tillfällen, varje gång njut av en perfekt look. Om du letar efter inspiration till looks med bruna flip flops, har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat dem åt dig på ett ställe. Att jobba!

Universell och tidlös

Är du en av dem som värdesätter tidlösa lösningar i livet? Gillar du inte överflödiga skor och föredrar att ha några beprövade par som passar praktiskt taget allt? Letar du efter universalskor för sommaren som du ska bära vid olika tillfällen?

Bruna tofflor är svaret på dina behov! Det är svårt att begå mode i sådana skor faux-pas. Och det bästa av allt är att brunt är så mångsidigt att du enkelt kan matcha det med dina outfits och imponera på alla med en fenomenal look.

För att göra denna uppgift enklare för dig har vi i den här guiden samlat inspirationer till stiliseringar med bruna flip-flops i huvudrollen. Att jobba!

Platta, höga klackar, kilar...

Det är bruna flip flopsmåste ha i sommarskokollektionen för alla fashionabla kvinnor och snygga män. Medan män bara kan välja modeller med platt sula, kan damer också bära bruna klackar eller mer stabila kilklackar, vilket skapar stiliseringar för olika tillfällen. Läs vidare för att lära dig mer om våra beprövade förslag.

Bruna flip flops med jeans

Jeans är en hit för både henne och honom. Välj mellan korta jeansshorts och 7/8-bens jeans. Alternativt kan du rulla upp benen på dina favoritbyxor för en exponerad ankeleffekt. För vardagsbruk, komplettera jeansbyxorna med din favorit-T-shirt och bruna flip flops. För att ge stylingen en mer nonchalant karaktär kan du lägga en öppen denim katana ovanpå.

Här är några modeller som du kommer att gilla:

- bruna kvinnors tofflor med silverdekor

- bruna platåsandaler

- flätade bruna lågklackade sandaler

- bruna flip-flops för män med spännen

Denimshorts kommer också att fungera på vägen till stranden. Bär dem med en bikinitopp, och släng en luftig, lätt genomskinlig cape i boho-stil över dina axlar. Kombinera den med bruna flip-flops, bruna solglasögon och en flätad väska.

Olika typer av skjortor passar också bra till jeans och bruna flip-flops. Välj en klassisk, vit modell med träknappar eller gå för en elegant svart, som du kan stoppa in i byxorna och fästa ett läderbälte i midjan. Ett enkelt sätt att skapa en trendig titta är en monokromatisk kombination av jeansbyxor med jeansskjorta. För att inte se för tråkigt ut, ta hand om tillbehör. Förutom bruna flip-flops, välj ett brunt bälte. Du kan lägga till smycken, solglasögon och en snygg hatt. Ser du hur enkelt det är?

 

Monokrom bruna diabilder

Och på tal om monokromatisk styling, du kan leka med olika alternativ för att skapa looks för olika tillfällen. Om klädkod på din arbetsplats inte förbjuder att bära flip-flops, matcha den bruna modellen med en grå kostym och en grå skjorta och ett brunt skärp. Kom dock ihåg att kostymbyxor ska sluta vid anklarna.

Alternativet från dag till dag är en sammanställning bruna flip flops med vita luftiga linnebyxor och en vit topp instoppad. Du kan bryta denna vitbruna styling med grå accessoarer - smycken, en handväska eller en halsduk.

Bruna flipflops med vit, luftig klänning

Om du älskar kombinationen av brunt och vitt, kombinerar du säkert gärna din Flip flops med en luftig klänning i en snövit färg, skapar se tycka om boho-tjej. Glöm inte löst vågigt hår som faller över dina axlar. Om du föredrar det kan du binda upp håret i en hög bulle ovanpå huvudet. Släpp några trådar för att skapa en lös effekt och du är klar.

Bruna flipflops med midikjol

Luftiga midikjolar kan inte saknas i sommarens stiliseringar. Välj en brun utsvängd kjol med djurtryck. Välj henne bruna flip flopssvart skjorta och guldsmycken. Om du ska på dejt, glöm inte intensivt rött läppstift och röda naglar och tår.

Bruna tofflor med maxiklänning i bomull

En lång bomullsklänning är ett bra alternativ för sommaren. Den är luftig och chic, samtidigt som den inte begränsar rörelsen. Bär den med bruna flip flops och en brun handväska slängde över hennes axel. En svalare dag kan du sätta en vit, uppknäppt skjorta på ryggen för att skydda dig från vinden.

Vilka färger att kombinera bruna flipflops med?

Nu när du vet vad du ska para ihop dina flip flops med för att njuta av en fantastisk look varje dag, behöver du också ett litet färgfusk. Även om brunt är så neutralt att det fungerar bra med praktiskt taget alla nyanser, är här några färger som fungerar särskilt bra:

- svart

- vit

- violett

- grå

- flaskgrön

- röd