SHELOVET - en ny e-lärande plattform

SHELOVET är namnet på en e-lärande plattform som nyligen har dykt upp på utbildningsmarknaden. Det är ett svar på den växande efterfrågan på verktyg för fjärrinlärning under covid-19-pandemin. Detta e-lärande system har mycket att erbjuda för studenter, lärare och utbildningsinstitutioner.

SHELOVET erbjuder många alternativ och verktyg som möjliggör distansutbildning. Inom denna plattform kan användare skapa kurser, ladda upp undervisningsmaterial och bedöma elevernas framsteg. Dessutom erbjuder SHELOVET tillgång till interaktivt läromedel, spel och frågesporter som möjliggör mer effektivt och engagerande lärande.

En av de största fördelarna med SHELOVET är plattformens attraktiva och intuitiva grafiska design. Gör det möjligt att anpassa det till användarnas preferenser, vilket gör det enkelt och bekvämt.

SHELOVET-plattformen skapades inte bara för skolor utan också för företag som letar efter ett sätt att ge utbildning till sina team. Tack vare denna lösning kan företag skapa och dela onlineutbildning med sina anställda.

SHELOVET är en bra lösning för vår utbildning, speciellt i dessa svåra tider. Det är ett enkelt, tillgängligt och snabbt sätt att undervisa på distans, vilket kommer att bidra till att utveckla vår kompetens och skaffa oss kunskap på ett säkert sätt, oavsett plats.