Kardborrekängor Koala Bartek 71150 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komforten och säkerheten för våra barns fötter är extremt viktiga, speciellt under perioden av intensiv tillväxt och den värld de upptäcker. Koala Bartek 71150 Kardborreskor i nyanser av rosa och grått är den perfekta lösningen för aktiva tjejer som värdesätter både stil och komfort.

Denna produkt, som tillhör kategorin skor och stövlar, designades för unga användare vars fötter fortfarande utvecklas. En styv hälräknare garanterar tillräckligt stöd för fotleden, vilket är avgörande för att säkerställa korrekt hållning och förebygga utvecklingsfel. Genom att skydda sitt barns leder på detta sätt kan föräldrar få sinnesro att veta att de har valt en produkt som stödjer deras barns sunda utveckling.

Innovationer syns i det inre lagret av skon, där det finns en profilerad innersula som skapar en idealisk miljö för foten. Innersulan i läder bidrar till komfort och hygien tack vare dess naturliga antibakteriella egenskaper och förmågan att absorbera fukt, vilket förhindrar överdriven svettning av fötterna.

Anmärkningsvärt är också den halkfria och flexibla sulan med distinkta utskärningar, som anpassar sig efter fotens rörelser och samtidigt säkerställer säker gång på olika underlag. Kardborrefästsystemet är en utmärkt lösning som gör att barn kan ta på och ta av sig skor på egen hand, vilket är en viktig del av deras självständighet och motoriska utveckling.

Designen på skorna, som blandar rosa och gråa element, kommer säkerligen att tilltala små fashionistas, eftersom de är både ett funktionellt och moderiktigt tillägg till en barngarderob. Det är värt att betona att skorna är riktade till tjejer och är gjorda av högkvalitativt naturligt läder.

En ytterligare fördel för föräldrar är det faktum att de köpta varorna levereras snabbt och utan fraktkostnader, eftersom Bartek Kardborreskor omfattas av fri leverans inom endast 1-2 arbetsdagar.

Tillverkaren Bartek är känd för att bry sig om kvaliteten och hälsan hos barns fötter, och den presenterade modellen 71150 uppfyller utan tvekan dessa förväntningar och erbjuder en produkt som kombinerar stil, säkerhet och användarkomfort.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Profilerad insats Innersula i läder
  • Färg: rosa grå
  • Material: Naturläder
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|