Varför är det värt att köpa barnskor Bartek?

Bartek är den största polska tillverkaren av skor för barn som finns på marknaden. I mer än tjugo år har företagets konstruktörer utökat sin kunskap om hur man bäst ska ta hand om fotspåren hos de yngsta kunderna av skodaffärer. Vid den här tiden Bartek barnskor De har blivit en avgörande faktor för trender och en synonym med utmärkt kvalitet, komfort och omsorg för en sund utveckling av barn. Teamet som skapar företagets produkter består av specialister som ser till att de nya modellerna är bäst lämpade för småfötternas anatomi. Alla skor genomgår specialprov, tack vare vilka föräldrar kan vara säkra på att de väljer att köpa Bartek skor De kommer att få den högsta kvalitetsprodukten.

Karaktäristiska drag hos Barteks skor

Var och en av samlingen Bartek skor den är skapad för föräldrar som letar efter det bästa för sina barn, medvetet gör val och är medvetna om vikten av skonsamhet. Vilket skodon vi har på de första åren av vårt liv har stor inverkan på vår hälsa i vuxen ålder.

Varje år designar Bartek flera hundra designer av skor. Bland dem är skor, skor, sandaler, höga stövlar, tofflor och ballerinas i många olika färger. Alla är originalprojekt, vilka experter från olika områden arbetade för för att garantera högsta kvalitet barnskor Bartek.

Skor Bartek karaktäriserar innovativa konstruktion och tekniska lösningar: övre med en häl, hälsstabiliserande häl, elastisk och glidande sula, justerbar fästning, lätt donering. Dessutom, Bartek barnskor De är gjorda av högkvalitativt naturläder.

I utvalda modeller applicerades en unik B-FRESH-lösning, det vill säga ett antibakteriellt och anti-svampinsats som skyddar barnets fot mot svampar och allergener, samt reflekterar barnets reflekterande element vilket gör det mer synligt på vägen efter mörkret. En annan originallösning som används i Bartek stövlar är det innovativa SYMPATEX REFLEXION-membranet - som ger 100% vattentätt och vindtätt och dubbelt så mycket värme utan att förlora andningsegenskaper.

Bartek skor produceras i fyra storleksgrupper, så att varje förälder kommer att hitta en modell för sitt barn: Barnskor i nummer 17-21, Barnskor - skor i nummer 19-26, dagis - skor i nummer 26-32, skolskor i nummer 33 -40.

Tofflor för barn Bartek - bekväm och snygg för de små

När du väljer barnfodral, kom ihåg att det måste uppfylla något olika krav än skor som brukade gå utåt. Först och främst är marken som vårt barn går på, av stor betydelse. Vid typiska polska hus rekommenderas mattor och golvbeläggningar, dvs mjuk mark, skor med flexibla mjuka sulor. Det bör böja vid nivån av tårens böjning, vilket är ungefär 1/3 av skon. Tofflor för barn Bartek uppfylla ovanstående krav. De är också lätta och luftiga, så att barnens fötter inte svettas och inte blir trött även i händelse av mycket hög fysisk aktivitet. Dessutom, tofflor Bartek De har en original, färgstark design, för vilken alla barn kommer att älska dem!

Vi uppmanar dig att bekanta dig med erbjudandet Bartek skor Finns i vår butik!