Varför är det värt att köpa Bartek barnskor?

Bartek -företaget är den största polska skorstillverkaren för barn närvarande på marknaden. I över tjugo år har företagets designers utökat sina kunskaper om hur man bäst tar hand om fötterna på de yngsta kunderna i skobutiker. Just då Bartek barnskor har blivit en trendsättare och en synonym med utmärkt kvalitet, komfort och omsorg för barns sunda utveckling. Teamet som skapar företagets produkter består av specialister som ser till att de nya modellerna är bäst lämpade för småfots anatomi. Alla skor genomgår specialiserade tester så att föräldrar kan vara säkra på att de gör ett köp Bartek skor kommer att få produkten av högsta kvalitet.

Karakteristiska drag hos Bartek -skor

Var och en av samlingarna Bartek skor Det är skapat för föräldrar som letar efter det bästa för sina barn, gör val mycket medvetet och inser vikten av korrekt skopassning. Skorna vi bär under de första åren av våra liv har en enorm inverkan på vår hälsa i vuxen ålder.

Varje år utvecklar Bartek -företaget flera hundra skodesigner. Bland dem finns skor, stövlar, sandaler, höga stövlar, tofflor och ballerinor i många olika färger. Alla är originalprojekt som experter från olika områden har arbetat med för att garantera högsta kvalitet Bartek barnskor.

Bartek skor kännetecknas av innovativ design och tekniska lösningar: en övre med en höjd som täcker fotleden, hälstabiliserande flik, flexibel och halkfri sula, justerbar stängning, lätt att ta på. Dessutom, Bartek barnskor De är gjorda av högkvalitativt naturläder.

Utvalda modeller har en unik B-FRESH-lösning, det vill säga en antibakteriell och svampdämpande insats som skyddar barnets fot mot svampar och allergener, samt reflekterande element som ökar barnets säkerhetsnivå, tack vare vilket det blir bättre synligt på vägen efter mörkret. En annan original lösning som används i Bartek skor är det innovativa SYMPATEX REFLEXION -membranet - som garanterar 100% vattentäthet och vindtäthet och dubbelt så mycket värme utan att förlora andningsförmågan.

Bartek skor produceras i fyra storleksgrupper, tack vare vilken varje förälder hittar en modell för sitt barn: Baby - skor numrerade 17-21, Småbarn - skor numrerade 19-26, Dagis - skor nummer 26-32, Skola - skor nummererade 33 - 40.

Bartek tofflor för barn - bekväma och snygga för de yngsta

Välja skor hemlagad för ett barn, kom ihåg att de måste uppfylla något andra krav än skorna som används för utomhusvandring. Först och främst är marken som vårt barn går på av stor betydelse. För mattor och mattor som är typiska för polska hem, dvs. mjuk mark, rekommenderas skor med en flexibel, mjuk sula. Den ska böja på höjden av tåras flexion, ungefär 1/3 av skon. Tofflor för barn Bartek uppfyller ovanstående krav. De är också lätta och luftiga, tack vare vilka småbarns fötter inte svettas och inte tröttnar även vid mycket hög fysisk aktivitet. Dessutom, Bartek tofflor har en original, färgglad design som alla barn kommer att älska!

Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet Bartek skor finns i vår butik!