Stövlar för barn Bartek - när du handlar med en junior

På erbjudandet Bartek skor Det finns vanligtvis sportmodeller, i vardagliga och smarta avslappnade stilar. Ett sådant brett urval svarar mot varje barns individuella behov och löser barn och föräldrars stiliserade dilemma. Både små upptäcktsresande, idrottare och stadsmodeller kommer säkert hitta något för sig själva, och praktisk kardborreband gör det lättare för barn att sätta på sig sina skor.

På shopping med en tjej

Flickvännen Bartek Tack vare sin universella design passar de i set med eleganta byxor, jeans, samt kjolar och klänningar. Sortimentet innehåller enfärgade, lugna modeller, men också mer galna - i kontrasterande nyanser, med applikationer, moderna perforeringar och glänsande strålar. Det är värt att låta den lilla individen välja skor för själva klänningen. Då blir shopping lättare för båda parter, och tjejen kommer inte att vara ledsen av valet, på morgonen stilisering.

Något för unga herrar och galna upptäcktsresande

Inte bara tjejer, utan även pojkar vill se bra ut. Skoputiken med en pojke på grund av det brett urvalet i butikerna, kan också göra föräldrarna nervösa. Lite kommer att uppskattas av den lilla nyfiken resenären Bartek skor till en pojke för fotleden, på en fast, fast sula. Bartek älskling stövlar De kommer att överleva galen kul i sandlådan och lekplatsen. För mildare herrar föreslår vi lägre bootees Bartek i universella, grundläggande färger, som enkelt kan anpassas till resten av outfit.

Kardborreband eller bindningar? Förälder, valet är ditt

Föräldrar borde ha avgörande tal i praktiska frågor. Typ av fästning är särskilt viktigt.

På erbjudandet Bartek barnskor Det finns både bundet och velcro skor. Kardborreförslutning är ett bra, snabbt alternativ, men kom ihåg att barnen går i nästan professionella skor. Kardborreband måste klara alla andra former av barnaktivitet. Det är det perfekta valet om ditt barn föredrar lugnare spel.

För barn, för vilka det är särskilt svårt att fortsätta och spela mycket, kommer skor med starka snören att vara säkrare. Beslut om dem om ditt barn gillar att springa vild. De kräver noggrann bindning, men de håller fotleden mycket bättre än klädesplagg.

Vi uppmanar dig att bekanta dig med erbjudandet om vårt skor.