Membranstövlar Bartek 44673 blå grå marinblå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Stövlar vattentäta stövlar Bartek 44673

Vintern är en svår tid för föräldrar. Bartek stövlar är skor av högsta kvalitet för barn utrustade med ett membran BRTKtex. BRTKtex membran är en ogenomtränglig barriär mot regn, lera och snö. Som ett resultat förblir skorna alltid torra inuti. BRTKtex transporterar bort överflödig fukt från foten så att den kan andas under träning. Genom att justera temperaturen på fötterna kan du upprätthålla ett lämpligt mikroklimat, komfort och hygien. Bartek stövlar med ett 44673 membran är tillverkade av naturläder med tillägg av textilmaterial. Insidan av skon har dessutom isolerats med naturlig ull för att skydda fötterna mot frost. Skodon utrustad med kardborreband, tack vare vilket ditt barn kommer att kunna ta på sig dem på egen hand. För bättre synlighet av barnet, i skor zskär med reflektorer användes.

De har ett certifikat "Frisk fot"


Perfekta stövlar för vintern för barn måste vara varma och vattentäta (så att det inte blir tillräckligt kul i snön), vilket inte begränsar rörelsen. Vinterstövlar från Bartek, modellen Sympatex 17671 / 0JB är en kombination av praktisk, komfort och funktionalitet.

Även om modellen är tillägnad flickor, finns den i svart med små rosa skär och vita sömmar. Svart är en praktisk färg - det kommer inga repor eller repor som inte är svåra att hitta på vintern. Barnskor är tillverkade av naturläder och ett membran som skyddar mot fukt och blötläggning, vilket fungerar bra under extrema förhållanden. Konturerad sula, hög, styv hälräknare, konturerad innersula allt detta för att ge den lilla foten högsta komfort i alla typer av rörelser.

Ytterligare fördelar med stövlarna är: kardborrfäste, favorit för barn, grepp på tungan och på baksidan av överdelen för enkel på- och avtagning, ytterligare uppvärmning av insidan av skon. De är praktiska, användbara och fina stövlar på samma gång.

  • Karaktär: brist
  • Färg: blå grå Marin
  • Lås typ: Kardborre
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Material: Naturläder
  • sex: Pojkarna Småflickor

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|
Allt är bra! 100% rekommenderar