I vårt butiks erbjudande hittar du ett antal skor från en känd barnskor tillverkare - Bartek. Bartek har tillverkat barnskor i över 20 år och levererar dem till både polska och utländska butiker. Bartek är ett polskt företag som är den största tillverkaren av barnskor i Europa. Sedan starten av företagets existens har 10 miljoner par skor redan skapats.


Varför är det värt att välja Bartek stövlar?


Företaget känner igen erkännande och förtroende bland föräldrarna, såväl som sina små barn. Han har också stor erfarenhet av att designa och skapa skor som bryr sig om barnens komfort och rätt utveckling.


Skor för barn skapade av specialister


Teamet som ansvarar för designen av Bartekskor består av specialister som dagligen behandlar barnens utvecklingsbehov. Och projekt som genomförs i produktionsprocessen är skräddarsydda för att passa barnets fötter anatomi.


Erbjudandet av vår butik


Bartek stövlar finns i vårt erbjudande, både för pojkar och tjejer i alla åldrar. Utbudet av tillgängliga storlekar är väldigt brett - från 20 till 38 storlekar. Dessutom väljer varje barn och förälder en modell som passar sina egna smaker och behov. I vår butik hittar du olika modeller av Bartekskor med avseende på både färg och design.


De flesta modellerna är gjorda av naturläder, vilket skyddar mot yttre faktorer, som frost, kyla och luftfuktighet - och tillåter också fritt luftflöde vilket inte leder till svettning av foten.


Bartek stövlar värms med varm päls, så det finns ingen risk för överdriven värmeavledning. Dessutom har utvalda modeller också ett membran, vilket är ett element som dessutom skyddar barnets fot från nedkylning, liksom fukt in i skos insida. Också tack vare det använda membranet transporteras överskottsfuktighet utanför stövlarna.