Barn, i motsats till framträdanden, är de mest krävande kunderna. Att hitta skor som är bekvämt, praktiskt och dessutom kommer att uppfylla kraven hos våra barn, kan vara en riktig utmaning. Zarro stövlar uppskattas av både barn och deras föräldrar, eftersom de kan möta även de mest kritiska smakerna, och deras funktionalitet uppfyller alla föräldrar.


Vårt sortiment


I vår butik hittar du stövlar som är perfekta för både en pojke och en tjej. Alla är gjorda av naturläder, vilket gör dem resistenta mot mer krävande - höst och vinter väderförhållanden - och de kommer att kunna klara av intensiva barnspel utanför.


Zarro skor finns i storlekar från 25 till 37. De är alla gjorda i neutrala färger, vilket skyddar dem från synlig smuts och gör dem längre.


Varför är det värt att välja Zarro stövlar?


I Zarro stövlar kommer inte barn att bli rädda även de minst gynnsamma väderförhållandena. Naturlig hud ger utmärkt värmeisolering för barnets fot, tack vare vilket vårt barn kan på stövlar på hösten och på vintern, utan rädsla för frost, kall eller till och med regn.


Zarro varumärke stövlar har också ytterligare värmeisolering inuti skon. Fyllningen är päls, vilket kommer att ta hand om att hålla fotens temperatur. Skorna är också utrustade med en profilerad innersula, tack vare vilken stövlarna passar perfekt till barnets fot, vilket gör att den lilla äventyraren gärna stöttar sina favoritskor och känner sig bra i dem.


Den profilerade innersulan är gjord av ett material som absorberar ytterligare fukt. Material som används för produktion av Zarro stövlar skyddar mot att förlora foten, men inte orsakar att den svalnar. Zarro stövlar gör det inte svårt att sätta på och ta av.


Om du är en krävande förälder och dina barn tycker om att ha snygg och elegant, investera i Zarro-skor.