Kappa är ett globalt populärt klädmärke med en historia som går tillbaka över 60 år. Företaget grundades i Italien och dess namn kommer från den grekiska bokstaven kappa, som symboliserar balans och harmoni.

Redan från början var Kappa-företaget känt för sina innovativa lösningar inom sportkläder. På 1980- och 1990-talen blev varumärket ett av de ledande inom produktion av sportkläder och bars av de största stjärnorna inom världsidrotten.

Idag erbjuder Kappa inte bara sportkläder utan även ett brett utbud av fritidskläder, som sweatshirts, byxor och t-shirts. Alla produkter förenas av den karaktäristiska Kappa-skylten - två stiliserade personer sammanflätade med en säng. Kappa fokuserar i första hand på komfort och bekvämlighet, och bryr sig samtidigt om att följa de senaste modetrenderna.

Kappa-varumärket åtnjuter stor popularitet bland ungdomar runt om i världen, vilket är resultatet av den utmärkta kvaliteten på produkterna, företagets rika historia och eleganta design. Värt att notera är att Kappa inte bara är ett klädmärke, utan också en autentisk livsstil och en tro på behovet av balans och harmoni i livets alla aspekter.

De kommande åren av Kappas utveckling ligger framför oss, som fortsätter att konsekvent engagera sig i nya utmaningar och framgångsrikt kombinerar sport- och fritidskläder med design i världsklass.