Huvudroller: skor med öppen klack


Den pågående våren och de åtföljande temperaturhöjningarna är den perfekta tiden att avslöja lite av din kropp. Vad sägs om skor med öppen klack? Sådana skor kommer att vara perfekta för soliga dagar när du vill se perfekt ut. Kolla dock vilka regler som är värda att hålla sig till för att få WOW-effekten.

Några anledningar till varför vi älskar skor med öppen klack

Skor med öppen klack har en imponerande historia. Damerna vid domstolen i Frankrike på 1600-talet älskade att kombinera dem med balklänningar. Marilyn Monroe bar dem också med stort nöje. Sådana skor ser extremt feminina ut och ger lite krydda till varje styling. Popkulturikonen kombinerade dem inte bara med charmiga, utsvängda klänningar, utan också med fashionabla byxor med hög midja. Dessa skor stal också hjärtat av Carrie Bradshaw – huvudpersonen i "Sex and the City", som inspirerade många kvinnor runt om i världen att bära dem. 

Under vår-sommarsäsongen är skor med öppen klack oöverträffad. Det låter dig skapa en stilren look utan större ansträngning, och samtidigt är den tillräckligt mångsidig för att vara den perfekta basen för många stilar. Du kan enkelt matcha dem med nästan vilken outfit du vill. 

Förutom den obestridliga mångsidigheten är det väldigt snabbt och problemfritt att ta på sig dessa skor. Mjukt material i kombination med en öppen häl får dig att känna dig bekväm. Glöm skavsår och liktornar.

Vem passar skor med öppen klack för?

Sådana skor är perfekta för kvinnor som lider av hälsenan eller andra åkommor i hälområdet. Skor med öppen klack är också ett öga för gravida kvinnor och fans av parisisk chic och entusiaster av de hetaste trenderna i modevärlden.

Skor med öppen klack är just det måste ha i kollektionen av varje kvinna som letar efter mångsidiga skor som kan bäras vid olika tillfällen - från vardagsshopping, genom möten med vänner och romantiska dejter, till eleganta exit.

Ers höghet...

Skor med öppen klack finns i olika höjder. Välj din favorit eller matcha den efter omständigheterna och njut av en lysande look hela dagen.

Skor med öppen klack på häl kommer att ge en elegant accent till varje styling. Du kan kombinera dem med kontor kläder eller styla dem i en mer kvällsstil, gå på en klubb med vänner eller på en dejt med din partner.

Förutom skor med öppen klack på en imponerande häl, se till att vara uppmärksam på platta skor i denna stil. Tack vare den maximala användarkomforten är de ett utmärkt alternativ för dagligt bruk, utan att behöva ge upp en elegant finish. Kombinera dem med linnebyxor, dina favoritshorts eller luftiga maxiklänningar och bär dem som du gillar mest.

Muletofflor är ett snyggt alternativ till klassiska sandaler. En bekväm innersula och en luftig ovandel tar hand om din komfort under den varma sommaren, vilket ger dig en extremt snygg look.

Färdiga stylingidéer

Mule flip-flops är en perfekt match för smarta shorts och en överdimensionerad skjorta. Under varma dagar, välj luftiga linnetyger som förhindrar problemet med överdriven svettning. 

Skor med öppen klack är inte bara för sommaren. Du kan också framgångsrikt bära dem på våren med dina favoritjeans med fashionabla skavsår och en enfärgad skjorta. Om det är lite svalare, ta på dig en varm hösttröja eller välj en snygg trenchcoat för att fullända looken.

Letar du efter en kombination som fungerar bra för jobbet? När du är säker på att det är accepterat klädkod utesluter inte att du bär skor med öppen klack, bär dem med en utsvängd kjol som slutar i knähöjd. Matcha den med en blus i ett enkelt men elegant snitt. Kom ihåg att välja material av hög kvalitet som hjälper dig att skapa en professionell effekt.

Hur väljer man musslor?

Undrar du om det kommer att vara en utmaning för dig att hålla mulor på fötterna? När allt kommer omkring kan bristen på material i hälområdet ge intrycket av att skorna kommer att glida. Inget mer fel! Nyckeln till framgång är rätt passform.

Förutom rätt storleksval var särskilt uppmärksam på snittet på dina skor med en öppen häl. Se till att ovandelen som omger den främre delen av din fot sitter bra och inte glider. Välj inte under några omständigheter skor som är för snäva, från vilka hälarna kommer att sticka ut fult. Undvik för lösa modeller som kan hindra rörelsen och till och med hota din säkerhet.

Ta hand om dina hälar för att inte förstöra effekten

Kom ihåg att inte ens de vackraste och noggrant stylade skorna med öppen klack kommer att fängsla med sitt fenomenala utseende när huden på dina fötter är torr och narig. För att inte förstöra WOW-effekten, absolut ta hand om ordentlig hydrering.

Innan du applicerar krämen, bli av med den gamla epidermis. För detta ändamål behöver du en pimpsten och en skrubb. Om du har problem med att hantera detta problem själv, var noga med att sätta dig själv i händerna på en specialist. En erfaren fotterapeut återställer dina fötters snygga utseende på ett ögonblick och du kommer att känna dig trygg.