Befado barnskor 869X155 blå silver- grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 869X155 är det perfekta valet för ett aktivt barn som spenderar mycket tid på att leka på dagis. Dessa skor designades med de yngstas behov i åtanke, och tar hand om varje detalj som garanterar komfort och korrekt fotutveckling.

Ergonomin och designen hos Befado-skor har genomtänkts för att ge ditt barn maximal komfort. Den styva hälräknaren och de stabiliserande sidorna håller foten i optimal position och de öppna tårna i sandalerna skapar idealiska förutsättningar för luftighet och ventilation, vilket är avgörande under sommardagar.

En annan viktig aspekt är att ovandelen är gjord av högkvalitativa, andningsbara bomullstyger. Tack vare detta kan små fötter andas fritt, vilket hjälper till att upprätthålla god hygien och minskar risken för skavsår och irritationer.

Det är värt att notera att Befado 869X155 skor designades med barns oberoende i åtanke - kardborrefästsystemet gör att barn enkelt och snabbt kan ta på och ta av skorna utan att behöva hjälp av en vuxen. Denna funktion är särskilt uppskattad av både barn och deras vårdgivare.

Barns säkerhet är en prioritet, därför lägger Befado stor vikt vid kvaliteten på sina produkter. Skorna är certifierade och rekommenderade av ortopeder, vilket betonar deras korrekta konstruktion och uppmärksamhet på rätt utveckling av fötterna.

Dessutom gör de klassiska färgerna, inklusive nyanser av blått, silver och grått, att Befado 869X155-skorna ser snygga och visuellt attraktiva ut för barn. En ytterligare fördel är läderinnersulan, som ger komfort och påverkar hållbarheten vid användning.

Alla dessa funktioner gör Befado barntofflor till det perfekta valet för din tjej. Genom att förse ditt barn med skor från detta märke kan du vara säker på att barns fötter kommer att växa och utvecklas hälsosamt, samtidigt som det ger barnet komfort och glädje att bära dem.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Producentkod: 869x155
  • Färg: blå silver- grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|