Befado gula barnskor 342P016 rosa silver- grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado – Ditt barn förtjänar tröst varje dag!

Under fina dagar, när solen ler mot oss från alla håll, gillar de yngsta att vara ute, leka och upptäcka världen. För att ge sina fötter lämplig komfort och hälsosam utveckling, presenterar Befado den perfekta lösningen - gula barnskor 342P016 i rosa, silver och grått.

Komfort och hygien för fötter med Befado:

Dessa charmiga sandaler designades med aktiva tjejer i åtanke. Luftiga bomullstyger som ovandelen är gjord av garanterar hygien, även när den bärs hela dagen. Tack vare den andningsbara sulan är foten försedd med utmärkt ventilation, vilket är avgörande under varmare dagar.

Överensstämmelse med ortopedernas rekommendationer:

Befado är känt för sin uppmärksamhet på den sunda utvecklingen av små fötter, vilket är anledningen till att dessa sandaler är utrustade med Flex-B-systemet, som gör att fotbeklädnadens botten kan böjas på den plats som rekommenderas av ortopediska specialister. Ditt barns fötter kommer att kunna forma sig ordentligt, vilket är oerhört viktigt under de första åren av livet.

Kvalitets- och originalitetsmärke:

Det som utmärker Befadosandaler är det gula inlägget i sulan, synonymt med originalitet och hög kvalitet. Dessa skor är certifierade av Healthy Foot Sign och rekommenderas av erfarna ortopeder, vilket ytterligare lyfter märkets omsorg om våra barns hälsosamma steg.

Ytterligare fördelar:

Tack vare den styva hälen stabiliseras småbarnsfoten ordentligt, och lädersulan ger både komfort och en naturlig miljö för den utvecklande foten. Den praktiska kardborreknäppningen gör det lättare för barnet att självständigt ta på och av skorna, vilket är en viktig aspekt i processen att lära sig självständighet.

Genom att välja Befado barnsandaler investerar du inte bara i det vackra utseendet på dina små fötter, utan framför allt i deras sunda utveckling och komfort att bära varje dag. Låt ditt barn njuta av rörelsefrihet och friska fötter varje dag, så kommer du som förälder att känna trygghet i vetskapen om att du har valt en produkt som uppfyller de högsta kraven.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa silver- grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|
|