Befado barnskor 342P035 blå silver-

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 342P035 barnskor är bekväma och funktionella tofflor designade för aktiva barn som spenderar mycket tid på att leka på dagis. Deras blå och silverfärg väcker uppmärksamhet och matchar samtidigt många barns stilar.

Dessa skor kännetecknas av en upphöjd häl och stabila sidor, som säkerställer att foten hålls ordentligt i rätt position, vilket är särskilt viktigt under utvecklingen av barns fötter. En ytterligare fördel med sandalerna är den öppna främre delen av skon, vilket möjliggör luftighet och bättre ventilation, vilket säkerställer barnets komfort även under varmare dagar.

Ovandel av luftiga bomullstyger säkerställer hög bärkomfort och hygien, tack vare vilken barnets fötter förblir torra och friska. Tofflornas genomtänkta design gör att det lilla barnet kan ta på sig dem självständigt, vilket uppmuntrar till självständighet.

Säkerhetsaspekten har inte heller utelämnats, eftersom skorna har certifikat som bekräftar deras höga kvalitet och rekommenderas av ortopedspecialister, vilket gör dem till ett bra val för att utveckla fötter.

Karakteristiska egenskaper inkluderar även en styv hälräknare och en läderinlägg, vilket bidrar till ännu bättre komfort och hygien att bära. Skorna stängs med kardborreband, vilket är en beprövad och enkel lösning för barn.

Produkten är avsedd för flickor och tofflornas giltighet tillsammans med den individuella förpackningen är cirka 0,2 kg, vilket bevisar deras lätthet - en viktig egenskap för barnskor. Materialet som skorna är gjorda av är tyg, vilket säkerställer flexibilitet och hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Befado 342P035 barnskor ett bekvämt, säkert och estetiskt tilltalande alternativ för barns fötter, idealiskt för dagligt bruk på dagis och under utomhuslek.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: blå silver-
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.2

Tack för att du lägger till din kommentar.

|