Befado barnskor 116Y298 marinblå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Skor är en oskiljaktig del av barnens garderob, och när man väljer skor för barn är det värt att överväga inte bara ett attraktivt utseende, utan framför allt komfort och säkerhet. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, har en modell i sin kollektion som är perfekt som dagisskor - Befado barnskor 116Y298 i attraktiva, universella färger: marinblått och grått.

Denna modell är designad för aktiva förskolebarn som behöver stabila och bekväma skor under dagen. Oavsett om barnet leker i dagisrummet eller springer på lekplatsen garanterar Befado bärkomfort.

En lätt, smidig och andningsbar sula med upphöjd häl och stabila sidor håller barnets fot i rätt position. En stel häl är avgörande för rätt utveckling och ger optimala förutsättningar för att växa fötter.

Ovandelen på skorna är gjord av luftiga bomullstyger, som säkerställer fräschör och hygien även under hela dagen. Faktum är att varje detalj i dessa skor visar oro för hälsan och komforten för barns fötter.

Det är värt att nämna att Befado-skor har enkla och barnvänliga elastiska band som gör att de små lätt kan ta på och av skorna, vilket stärker deras självständighet. Detta är en viktig aspekt, särskilt i unga år, när barn lär sig att vara självständiga.

Säkerheten vid användning bekräftas av intyg och rekommendationer från ortopeder, vilket ger föräldrar förtroende för att de genom att välja Befado-skor investerar i hälsan hos sitt barns fötter.

Med de olika behoven hos unga användare i åtanke, tillhandahåller Befado skor i universella marinblå och grå färger som matchar de flesta outfits. 116Y298-modellen är främst tillägnad tjejer, men dess färger är så neutrala att även killar kan gilla dem.

Med tanke på att produktens vikt tillsammans med den individuella förpackningen endast är 0,4 kg, kan vi vara säkra på att skorna är lätta, vilket är en viktig faktor för bekväm användning under hela dagen.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 116Y298 ett klokt val för omtänksamma föräldrar som vill säkerställa sina barns komfort, säkerhet och sunda fotutveckling. Tack vare dem blir varje förskoledag ytterligare ett steg mot självständighet och glädjen i att utforska världen.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|