Befado barnskor 116X291 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 116X291 grå - Komfort och säkerhet för de minsta

Att välja rätt skor för barn är en av de viktigaste uppgifterna för varje förälder. Rätta skor ger inte bara komfort, utan påverkar också den korrekta utvecklingen av barnets fötter och hållning. Därför är erbjudandet från Befado, modell 116X291 i grått, ett utmärkt val för små upptäcktsresande i världen.

Dessa perfekt designade barntofflor är synonymt med komfort och funktionalitet. Skodonens genomtänkta konstruktion med lätt, flexibel och luftig sula garanterar rörelsefrihet vid alla aktiviteter. Användningen av ett elastiskt fäste med elastiska band gör att barnet kan ta på och ta av sig skorna snabbt och självständigt, vilket är oerhört viktigt när man spelar eller på dagis.

Befado-skor är utrustade med en styv häl, som i kombination med stabila sidor säkerställer utmärkt fotstabilisering, vilket är avgörande för rätt utveckling och hälsa hos små fötter. Ovandel av högkvalitativt bomullstyg ger fötterna andningsförmåga och komfort, vilket är särskilt viktigt under långa dagar fulla av nöje och lärande.

Säkerhet är en prioritet, varför Befado 116X291 skor har de nödvändiga certifikaten och rekommenderas av ortopeder. Tack vare detta kan föräldrar vara säkra på att deras barn bär skor som är lämpliga för deras hälsa och utveckling.

Finns i en neutral grå färg, de kommer att matcha många outfits och kommer att glädja många tjejer med sin mångsidighet och stil. Dessutom gör den låga vikten på produkten med förpackning, som bara väger 0,4 kg, skorna extremt lätta och belastar inte små ben under vardagliga äventyr.

Genom att välja Befado investerar föräldrar i högkvalitativa polska barnskor som kombinerar funktionalitet, säkerhet och komfort att bära. Befado 116X291 barntofflor är den perfekta lösningen för varje förskolebarn, och garanterar friska och glada första steg under hela dagen.

  • Karaktär: brist
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor

Tack för att du lägger till din kommentar.

|