Befado barnskor 116Y275 marinblå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Barns aktivitet känner ofta inga gränser - att leka, springa, hoppa är varje barns vardag. Att välja rätt skor som klarar av deras oändliga energi samtidigt som de ger stöd och komfort är avgörande för en hälsosam utveckling och säkerhet för barn. Befado-skor är precis så - modell 116Y275 i dämpade men attraktiva marinblå och grå färger är ett perfekt val för alla barn.

Tillverkaren Befado är känd för att skapa skor som, förutom sitt estetiska utseende, fokuserar på hälsa och korrekt utveckling av små fötter. Barnskor 116Y275 är inget undantag. De föreslagna barntofflorna är designade för intensiv användning i skolan och hemma.

Tofflorna kännetecknas av en styv häl, vilket garanterar fotstabilisering. Rätt styvning av hälen är viktigt, speciellt när det gäller barns växande och utvecklande fötter. De stabila sidorna på skorna stödjer foten utan att begränsa dess rörelser, och den flexibla sulan säkerställer komfort och rörelsefrihet. Dessutom bekräftar certifikatet "Healthy Foot Sign" att skorna rekommenderas av specialister, inklusive ortopeder.

Ovandelen på Befado skor är gjord av luftiga bomullstyger som låter dina fötter andas och förhindrar överhettning även under de största aktiviteterna. Tack vare detta är hygienen för att bära skor på högsta nivå, vilket förhindrar många problem, som svettiga fötter.

Det är också värt att uppmärksamma fästsystemet - de elastiska banden är lätta att använda även för de yngsta användarna och möjliggör snabb justering, perfekt passande skon till foten.

Befado barnskor 116Y275 är en kombination av komfort, funktionalitet och stil. Tofflor blir därför en pålitlig följeslagare i utbildningsprocessen och roligt. Färgerna, som kombinerar klassiska stilar med fashionabla accenter, gör att skorna matchar många outfits och är ivrigt utvalda av barn och deras föräldrar. Kvaliteten från Befado är en investering i en hälsosam utveckling och glädje för varje barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: Marin grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|