Befado barnskor 114X461 blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 114X461 i blått är det perfekta valet för varje förskolebarn. Bekväm och funktionell, designad för de yngsta användarna som aktivt spenderar tid på dagis, på lekplatsen och medan de leker hemma.

Ovandeln är gjord av högkvalitativa, andningsbara bomullstyger, som inte bara ger barnets fötter tillräcklig luftcirkulation utan också är lätta att hålla rena. Att säkerställa hygien i barnskor är en nyckelaspekt som föräldrar uppmärksammar, och Befado uppfyller dessa förväntningar.

En viktig fördel med skorna är deras design, som inte bara ser modern ut tack vare den vackra blå färgen, utan också optiskt gör foten mindre, vilket säkert kommer att tilltala barn och deras föräldrar. Dessa skor är också perfekta för barn med smalare och mindre fötter, vilket säkerställer rätt passform och stöd.

Barnets säkerhet är en prioritet, därför är Befado-skor certifierade av ortopeder, vilket ger föräldrar trygghet i att skorna stödjer en korrekt utveckling av barnets fot. Den styva hälräknaren är ett annat element utformat för att skydda och stabilisera foten. Kardborreknäppningen gör det lättare för barn att ta på och av sina skor på egen hand, vilket utvecklar deras manuella färdigheter och självständighet.

Produkten väger endast 0,4 kg i den individuella förpackningen, vilket bevisar dess lätthet, och detta är en viktig egenskap för bekväm användning av de yngsta. Befado barnskor 114X461 bryr sig inte bara om barns hälsa och komfort, utan också om deras oberoende och säkerhet när de spelar.

Kategorien "För barn » Barntofflor" betonar att dessa skor är idealiska för förskolebarns behov, samtidigt som de är ett attraktivt tillbehör som kompletterar den vardagliga garderoben. Genom att välja Befado skor kan föräldrar vara säkra på att deras barn får produkten av högsta kvalitet, skapad med omsorg för deras utvecklande fötter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: blå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|