Befado barnskor 114X444 blå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

De yngsta hjältarna av vardagsäventyr - förskolebarn - behöver skor som klarar deras obegränsade energi och rörlighet. Befado 114X444 skor i nyanser av blått och grått möter perfekt behoven hos aktiva barn, vilket garanterar komfort, hälsa och säkerhet för små fötter hela dagen på dagis.

Barnskor ska inte bara vara visuellt attraktiva, utan framför allt ska de ge fötterna tillräcklig ventilation och stöd. Tack vare de andningsbara bomullstygerna är Befado-skor en garanti för hygien och bekväm att bära för många timmars konstant nöje.

Befado designers passade på att anpassa skorna till de specifika behoven hos små fötter. 114X444 skor har egenskaper som optiskt reducerar fötterna, och som samtidigt kännetecknas av en design som perfekt anpassar sig till smalare och mindre fötter, utan att begränsa barnets rörelser.

Nyckelaspekten som gör det lättare för barn att vara självständiga är det genomtänkta kardborrfästsystemet. Tack vare detta kan små händer enkelt ta på och av skor, vilket är en stor fördel, särskilt i den dynamiska miljön på dagis.

Säkerhet är en prioritet, varför Befado skor har lämpliga certifikat och rekommenderas av ortopeder. Den styva hälräknaren som används i dessa skor säkerställer stabilitet och korrekt hälpositionering, så det är ett viktigt inslag i ortopedisk förebyggande.

Tekniska data för produkten, såsom låg vikt på cirka 0,4 kg med individuell förpackning, gör att skorna lätt kan bäras av barn och belastar inte deras ömtåliga fötter överdrivet.

Snygg, bekväm och säker - Befado 114X444 är skor som sveper in barns fötter som en mjuk kokong och följer dem i varje steg samtidigt som de upptäcker världen runt dagis. Perfekt för både små damer och pojkar som värdesätter rörelsefrihet och komfort under alla lekar eller pedagogiska aktiviteter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: blå grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|