Befado barnskor 114X459 blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 114X459 blå - Perfekta skor för ett aktivt förskolebarn

Att välja rätt skor för ett litet barn som upplever ett nytt äventyr på dagis varje dag är avgörande för hans eller hennes komfort och sunda utveckling. Befado, ett varumärke känt för sin omsorg om små fötter, har skapat 114X459 barnskomodell, som perfekt kombinerar funktionalitet, komfort och säkerhet.

Komforten kommer först

Befado skor designades för att säkerställa högsta komfort även under den största dagisgalenskapen. Ovandlar som andas av bomullstyger garanterar hygien och fräschör, oavsett lekens intensitet. Det mjuka materialet förhindrar skavsår och låter luften cirkulera fritt, vilket är särskilt viktigt under varmare dagar.

Perfekt passform

Befado 114X459 är skor som enkelt passar vilken fot som helst – både smalare och mindre, vilket ger ett stabilt stöd och ökar känslan av självförtroende vid rörelse. Dessutom gör den noggrant konturerade designen att skon optiskt minskar storleken på foten utan att begränsa dess naturliga rörelser.

Småbarns oberoende

Kardborreband, som används i modellen 114X459, gör det lättare för barn att ta på och av skor självständigt, utvecklar sina manuella färdigheter och främjar självständighet. Detta är en viktig egenskap för föräldrar som vill stödja sitt barn i att lära sig självständighet.

Säkerheten först

Dagisskor ska inte bara vara bekväma, utan framför allt säkra. Därför är modellen 114X459 utrustad med en styv hälräknare som stabiliserar foten och förhindrar vridning. Intyg och rekommendationer från ortopeder bekräftar att Befado-skor är anpassade efter behoven hos barns utvecklande fötter.

Produktparametrar

Tillverkaren Befado garanterar den höga kvaliteten på sina skor, vilket återspeglas i den tillgängliga informationen:

- Kategori: Barn » För barn » Barntofflor

- Färg: Blå – energisk och lätt att matcha till olika stilar.

- Material: Tyg – elastisk och luftig bomull.

- Kön: Flickor - designad för små eleganta tjejer.

- Typ av fäste: Kardborre - för enkel användning av de yngsta.

- Produktvikt med individuell förpackning: 0,4 - lätthet som inte belastar barnets fötter.

Befado 114X459 blå dagisskor är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn den högsta nivån av komfort och säkerhet under dagisäventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: blå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|