Varma snöstövlar för barn med päls med öron Rosa guld kanin 20218-1H / 2H gyllene

Produkten är inte tillgänglig ;(

Värme och stil i ett, är det möjligt? Självklart! Kolla in de nya snökängorna för barn - Snöskor för barn Isolerade med päls med öron "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H i guld. När temperaturen utomhus sjunker och våra barn fortfarande behöver friheten att leka i snön eller gå på promenader kalla dagar, kommer dessa skor att bli deras bästa vänner.

Dessa charmiga snökängor, främst avsedda för tjejer, ger komfort även under de frostigaste dagarna. Tillverkade med känsla för detaljer och utrustade med en styv häl, de är skor som garanterar tillräckligt stöd för barnets fot.

Du kommer att uppskatta dem inte bara för deras praktiska egenskaper, utan också för deras förtjusande utseende. Ljusa rosa färger i kombination med en gyllene nyans skapar en utomjordisk effekt, som dessutom betonas av paljettapplikationen som skimrar med varje steg. Naturligtvis kunde vi inte glömma en rolig detalj - mjuka öron på toppen av skon, som kommer att få varje liten person på ett fantastiskt humör och säkert kommer att skapa mycket glädje i barnets hjärta.

Strukturen på snökängorna designades med komfort och värme i åtanke. Eko-päls passar inte bara vackert till designen, utan isolerar också fötterna perfekt, vilket säkerställer att de alltid har den optimala temperaturen. Viktigt är att typen av fästning har valts ut speciellt för att göra det lättare att ta på och ta av skorna, även för de största små rackarna.

Produkten finns i originalförpackning med information om produktens vikt tillsammans med enhetsförpackningen på 0,6 kg, vilket underlättar transport och förvaring. Detta är ett idealiskt val för föräldrar som letar efter högkvalitativa snökängor för sina barn - skor som inte bara ser bra ut, utan också uppfyller alla krav på säkerhet och komfort.

Så vänta inte på att den första snön ska förse din lilla prinsessa med skor som inte bara är vackra utan också praktiska. Välj barnpälsisolerade snöstövlar med öron "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H och gör vinterdagarna fulla av värme, glädje och stiliga äventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Producentkod: BM101174
  • Färg: rosa gyllene
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Annan
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.6

Tack för att du lägger till din kommentar.

|