Barnsnöskor med päls Mörkgrå Aurora 20228-1B / 2B

Produkten är inte tillgänglig ;(

Snöskor för barn isolerade med päls mörkgrå Aurora 20228-1B/2B – Värme och stil för små fötter

När frostiga dagar närmar sig är det avgörande att säkerställa komfort och skydd för barns fötter mot låga temperaturer. Med de yngsta i åtanke har vi skapat mörkgrå Aurora 20228-1B/2B pälsisolerade snöstövlar för barn - perfekta skor för tjejer som gör att de kan leka fritt i snön och ta långa promenader kalla dagar.

Dessa eleganta, mörkgrå snöstövlar designades för små trendsättare som värdesätter ett moderiktigt utseende kombinerat med komfort att bära. En snygg paljettapplicering på utsidan av skon ger den en unik karaktär och gör att skorna sticker ut från andra barnmodeller.

Skor tillverkade av ett annat märke är dedikerade till flickor, i kategorin barnsnöskor. Varje produkt i denna serie är noggrant tillverkad och använder material som garanterar barns komfort och säkerhet.

Dessa snökängor är utrustade med en styv häl, vilket är ett grundläggande element i korrekt formning av barns fötter och ger det nödvändiga stödet under aktivitet. Spännet som används i denna modell har utformats för att underlätta på- och avtagning av skorna, samtidigt som deras estetik och funktionalitet bibehålls.

Termisk komfort säkerställs genom användning av högkvalitativ eko-päls som värmer insidan av skon. Detta är en idealisk lösning för föräldrar som vill att deras barn inte ska känna sig kall även när de leker i snön under en längre tid.

Snöskorna levereras i originalförpackningen, vilket bekräftar deras äkthet och ger ett extra skyddselement. Produktvikten med förpackning är endast 0,6 kg, vilket gör den enkel att förvara och transportera.

Vi uppmuntrar dig att kolla in hela vårt utbud av barnskor, där du hittar många modeller designade med unga användares olika behov och preferenser i åtanke. Välj mörkgrå Aurora 20228-1B/2B pälsisolerade snöstövlar för barn för att ge ditt barn värme och stil under vintersäsongen.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Producentkod: BM101173
  • Färg: grå
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Annan
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.6

Tack för att du lägger till din kommentar.

|