Stövlar och skor för tjejer silver Ren But 3237 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Stövlar och skor för tjejer silver Ren But 3237 ros
Stövlar gjorda av naturläder, fäst med dragkedja, dessutom knuten, stel häl. Fodret och innersulan är gjorda av naturläder, anatomiskt profilerat till barnets fot. Termogummisula, halkfri. Tack vare denna struktur är Ren-But 3237 hälsosam, bekväm och hållbar.
Ren skor En sko förfinad med Silver Ions AG + är en unik teknik. Silverjoner förhindrar tillväxt av mikroorganismer. En sko designad för våra barn!

Flickskor som riktar sig till de yngsta användarna ska inte bara vara bekväma och ha en hälsosam effekt på de utvecklande fötterna, utan också ha ett estetiskt utseende som universellt anpassar sig till olika stilar.

Liknande krav uppfylls av de presenterade Ren But -barnstövlarna, vars design och färger tycks passa olika klädsmaker.

Det bör understrykas att höga skor är gjorda av naturläder, vilket säkerställer optimal ventilation av barns fötter. Skonas utformning med hänsyn till förekomsten av snören och en styv hälräknare säkerställer den fördelaktiga effekten av att använda skorna för fotens utveckling - korrekt stabilisering av foten är en nyckelfråga i relation till barnskor, liksom optimal dämpning.

Tillförlitligheten hos Ren But -skor gör det möjligt att använda det under lång tid, varför en liknande investering verkar vara fördelaktig, särskilt med hänsyn till användbarheten, estetiken och kvaliteten på de presenterade barnskorna.

Tack för att du lägger till din kommentar.

|