Stövlar med American Club RL32 -membran svart röd

Produkten är inte tillgänglig ;(

American Club RL32 svarta och röda membranstövlar – Skydd och komfort för de yngsta

Vintern kommer tyvärr ofta med frostiga temperaturer och kraftiga snöfall. För föräldrar som vill ge sina barn maximal komfort och skydd mot dåliga väderförhållanden är American Club RL32 isolerade snöskor den perfekta lösningen.

Egenskaper för "TRIPLETEX"-membranet och Softshell-materialet

Nyckelelementet som skiljer American Club RL32-stövlarna från andra vinterskor är "TRIPLETEX"-membranet. Detta membran garanterar att barns fötter förblir torra och varma oavsett vädrets nycker. Tack vare sin trelagersstruktur erbjuder detta membran vattentäta, vindtäta och andningsegenskaper, vilket gör att det kan bibehålla optimala förhållanden för barns känsliga hud.

Dessutom säkerställer softshell-materialet, känt för sin lätthet och nötningsbeständighet, att stövlarna är hållbara samtidigt som barnets rörelsefrihet bibehålls under vinternöjen.

Konstruktion och inredning av skor

American Club RL32 är designad med detaljerat skydd och komfort i åtanke. Den insydda bälgtungan förhindrar effektivt att snö kommer in i skon, vilket är en ovärderlig egenskap när man leker i snön. Dessutom är insidan av stövlarna isolerad med mysig skopäls runt ankeln och fleece i nedre delen av ovandelen, vilket säkerställer mjukhet och värme även vid mycket låga temperaturer.

Säkerhet på vägen

Mörka årstider kräver extra försiktighetsåtgärder, särskilt när våra barn är aktiva utomhus. I denna modell av stövlar tänkte tillverkaren också på synlighet på vägen, vilket underlättas av reflekterande element placerade på ovandelen - tack vare dem blir barnet mer synligt i skymningen.

Bekvämt lås och hållbarhet

American Club RL32-stövlar erbjuder en styv hälräknare för korrekt fotstöd, samt en praktisk kardborrestängning som gör det enkelt att ta på och av skorna, även för de yngsta användarna.

Design och färger

Stövlarnas utseende är också viktigt, eftersom det kombinerar funktionalitet och attraktiv design. Röda element på en svart bakgrund ger skorna en dynamisk och elegant karaktär som säkert kommer att passa smaken hos små upptäcktsresande och älskare av vinteräventyr.

Sammanfattningsvis är American Club RL32 membranstövlar mer än bara vinterskor – de är heltäckande skydd och komfort för barn som är aktiva oavsett vinterväder.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: svart Röd
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Snabb leverans! Jag rekommenderar det definitivt. Vi känner till de skor vi känner väl och jag har inga invändningar;)
|
|
|