Nike Victori One Slide M CZ5478-401 blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Nike Victori One Slide M CZ5478-401 flipflops är det perfekta valet för män som värdesätter komfort och funktionalitet. Efter ett intensivt träningspass eller sportspel är det inget som lindrar ömma fötter som bekväma skor. Victori One Slide M-modellen skapades för dem som tar fysisk aktivitet på allvar och behöver skor som kommer att komplettera deras sportutrustning.

Designen på flip-flops är inspirerad av modernitet och enkelhet. Den eleganta blå färgen och den präglade Swoosh-logotypen på remmen ger karaktär till skorna, vilket gör det inte bara till ett praktiskt utan också till ett moderiktigt tillbehör. Klassiska nyanser av blått gör att flip-flops matchar både sportbaddräkter och vardagliga, lösa kläder.

Bekvämt bärande säkerställs av en skumdesign i ett stycke som garanterar mjukhet och komfort vid varje steg. Flipflopsna är lätta att rengöra, vilket är en ovärderlig fördel efter dagar vid poolen eller stranden. Dessutom ägnar Nike stor uppmärksamhet åt detaljer, i det här fallet syns det i perforeringarna på sulan, vilket ökar ventilationen, låter vattnet rinna och påskyndar torkningsprocessen.

Den tekniska slitbanan på sulan är nyckeln till dragkraft på hala, våta ytor - det garanterar säkerhet och stabilitet, nödvändigt efter att ha lämnat vattnet. Dessa funktioner gör Victory One Slide M CZ5478-401 flipflops perfekta för simbassänger, duschar eller som skor efter träning.

Nike, som tillverkare, är känt för att sträva efter perfektion i var och en av sina produkter, och dessa simflipflops för män är inget undantag. Simkategorin som de tilldelas understryker deras sportiga karaktär, men tack vare sin universella design kan de även användas utanför poolen.

Sammanfattningsvis betonar Nike Victori One Slide M kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Tack vare detta, efter tung fysisk ansträngning, kan varje man andas lättad genom att glida in sina fötter i det mjuka, vattenavvisande och snabbtorkande materialet i flip-flops. Detta är perfekta skor för dig som lever ett aktivt liv och vill njuta fullt ut av sin rörelsefrihet, även utanför idrottsarenan.

  • Producentkod: CZ5478-401
  • Modell: Victori One Slide M
  • sex: Herrskor
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.41
  • Dominant färg: nyanser av blått
  • Typ: Flip flops

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
4 * för lite inkonsekvens med beskrivningen - de är inte marinblå, utan blå
|