Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Bergsklättrarskor är en specialiserad kategori av skor designade för extrema förhållanden på stigar i bergen. Det här är skor designade främst för proffs, bergsräddare, bergsbestigare och älskare av extrema resor till bergen.

Till skillnad från vanliga klätterskor har höghöjdsskor hög värmeisolering som skyddar mot frost, snö och andra farliga väderförhållanden. De flesta modeller är utrustade med speciella membran eller termiskt dun, som dessutom ökar isoleringen, förhindrar att fötterna fryser och håller värmen under en längre tid.

Höghöjdsskor är också skor med hög styvhetsklass, designade för att ge nödvändig stabilitet och säkerhet på branta och svåra stigar. Olika typer av plaster används för deras tillverkning, som ger järnstyvhet, stabilitet och hållbarhet - även i de mest extrema väderförhållanden.

Höghöjdsskor är också skor med hög motståndskraft mot slitage och mekaniska skador, vilket är oerhört viktigt under en lång och svår marsch i fjällen. Deras sula och ovandel är gjorda av material som kännetecknas av hög hållbarhet, lågt slitage och motståndskraft mot yttre faktorer.

Högkvalitativa alpina skor är en investering i flera år som gör att du kan njuta av den unika upplevelsen av att övervinna bergstoppar. När du väljer en modell är det värt att vara uppmärksam på styvheten hos de övre, isolerande membranen, halkskyddet hos sulan och nivån på avskrivningen. Endast tack vare ett korrekt utvalt par skor kommer du att kunna njuta av en säker och bekväm klättring till toppen.