Medverkande: slip-on skor. Bekväma skor i din stil


Slip-on skor är ett bra alternativ för både män och kvinnor. Dessa bekväma, slip-on sneakers kan lägga till slapphet till vilken outfit som helst. Om du, precis som vi, värdesätter bekväma skor, var noga med att vara uppmärksam på de mest fashionabla modellerna av slip-ons och kolla vad du ska bära dem med. Du hittar detta och mycket mer i den här artikeln.

Vad gör slip-on skor annorlunda?

Bekväma att bära, lätta att ta på och extremt mångsidiga - det här är slip-on-skorna som är perfekta för människor som bor på språng. Själva termen "slip on" kommer från det engelska språket och betyder glidning.

Därför bör du inte bli förvånad över att funktionen som skiljer slip-ons från andra sneakers är avsaknaden av några fästen eller bindningar. Tack vare detta, även när du har bråttom, behöver du inte kämpa med snören eller fastna dragkedjor. Du bara sätter dem på fötterna och du är redo att gå!

Så länge du köper skor i perfekt storlek kommer dina slip-ons att vara riktigt bekväma och ge dig maximal komfort under hela dagen. Undrar du hur man matchar storleken perfekt? Se till att checka ut denna guide!

Vem är slip-ons för?

Slip-on sneakers är inte bara en perfekt lösning för människor som lider av "brist på tid" och för fashionabla ungdomar. Dessa bekväma skor är också bra för alla som har problem med hallux valgus, bunions eller andra fotdeformiteter.

Allt tack vare de elastiska inläggen på materialets ovansida, som omedelbart anpassar sig till användarens fötter och ger ojämförlig komfort, även när man kämpar med olika sjukdomar.

Slip-on strumpor. Slag eller kitt?

Undrar du om du ska ha strumpor till dina slip-on sneakers? Det finns olika tillvägagångssätt. Om du bryr dig om en smakfull look och du bär dina favorit slip-ons, till exempel med en klänning, se till att synliga strumpor inte förstör den slutliga effekten.

Kom dock ihåg att promenader utan strumpor kan orsaka smärtsamma blåsor och skav. Dessutom kan innersulor i skor slitas ut snabbare och se fula ut. För att göra saken värre kan lukten efter att ha tagit av sig sådana skor vara riktigt obehaglig! 

Se därför till att bära strumpor med dina slip-ons som absorberar fukt och förhindrar skav. Välj snäva modeller som inte kommer att vara iögonfallande.

Å andra sidan, om du gillar att leka med mode, välj högre strumpor med spännande mönster och motiv. Ett schackbräde, ränder eller fläckar kommer att vara perfekt, vilket kommer att passa bra med klassiska slip-ons. Föredrar du en mer dämpad design? Välj långa strumpor i neutrala färger för att fullända din outfit.  

Vad ska man ha på sig med slip-ons?

I grund och botten finns slip-ons i många olika stilar, så du kan styla dem på olika sätt. Beroende på dina preferenser, välj en vanlig modell eller ett snitt med ett iögonfallande tryck och behandla det som den perfekta basen för att skapa en fashionabel styling. 

Letar du efter färdig inspiration? kläder? Slip-on skor är ett bra alternativ till klassiska sneakers och sportskor. Du kan bära dem i kombination med jeansshorts och din favorit T-shirt. Detta alternativ är lämpligt för både kvinnor och män.

Du kan ersätta shorts med nästan vilken typ av långbyxor som helst med raka eller smala ben. Allt du behöver göra är att exponera anklarna genom att försiktigt stoppa dem så är det klart. I kallt väder kan du komplettera denna se katana, sportjacka eller sweatshirt. 

Slip-ons passar bra till mer än bara byxor. Kvinnor som värdesätter komfort kan bära dem med leggings, kjolar och till och med klänningar, vilket ger slapphet till varje styling. Välj en luftig maxiklänning med fina blommor, sätt på dig bekväma slip-ons och sätt håret i en hög knull. Glöm inte fashionabla solglasögon, en katana och en läderryggsäck där du kan lägga alla dina viktiga saker.

Om du gillar sportig elegans, kombinera dina slip-on sneakers med svarta leggings, en vit topp och en svart cardigan. Lägg till dina favoritsmycken och fäst håret med ett klassiskt spänne. Glöm inte att lägga en kedjeväska över axeln.

Ett beprövat förslag för att skapa en sofistikerad utrusta för en ledig dejt är en kombination av slip-ons med lätta, figursydda byxor och en blå skjorta. Om du bryr dig om den optiska förlängningen av dina ben, välj slip-on sneakers på plattformen i en beige nyans som liknar din hy. På så sätt kommer du att skapa effekten av ben mot himlen helt omärkligt.

Var kan man köpa slip-on skor?

Som du kan se är slip-on skor väldigt mångsidiga och passar många olika tillfällen. Tack vare våra tips kommer det inte att vara svårt för dig att styla dem.

Om vi ​​övertygade dig att köpa slip-ons, se till att kolla in erbjudandet vår webbutik. Där hittar du ett brett utbud av slip-on sneakers för henne och för honom. Här är några av våra favoritmodeller: