Medverkande: kilklackar


Är du uttråkad av klassiska sandaler och vill testa något helt annat, men lika bekvämt i sommar? Kilsandaler är svaret på dina behov! Dessa skor kompletterar perfekt sommarens stiliseringar, och de förlänger benen otroligt. Lär känna de modeller som kommer att fungera bäst och ta reda på vad du ska bära dem med för att alltid se perfekta ut.

Bekväm och snygg i kilflip-flops

Komfort att sätta på sig typiskt för klassiska flip-flops kombinerat med effekten av ben mot himlen som erbjuds av kilar? Detta är möjligt tack vare kilklackarna. Dessa skor ser verkligen fantastiska ut, och de är ojämförligt bekväma. Deras styrkor uppskattades av Jessica Alba eller Gwyneth Paltrow, inspirerar miljontals kvinnor runt om i världen.

Glöm inte korrekt fotvård när du bär wedge flipflops! Ta hand om dina hälar med en rik skrubb och fuktgivande kräm. Kom också ihåg att klippa naglarna korta och bli av med förhårdnader och torra nagelband. Mer information finns i denna guide.

Var också uppmärksam på rätt storlek på dessa skor. Även om det är svårt att få skavsår på baksidan av foten i dem, tror att utskjutande klackar kan förstöra hela effekten. Både för små och för stora kilklackar ser fula ut och de kan hota din säkerhet. Letar du efter ett sätt att perfekt matcha din skostorlek? kolla upp Denna artikel!

Ser fantastisk ut i poolen

Innan det blir tillräckligt varmt för att bära dina wedge flip flops utomhus, kan du också sätta på dem i poolen. Välj en modell på en lätt plattform med en molnmjuk innersula i skum och en halkfri sula som tar hand om din säkerhet.

I vår webbutik hittar du fenomenala wedge tofflor som fungerar till poolen med mera. Välj mellan ombre beige, klassisk svart sammanflätad med grått och marinblå modell och njut av den perfekta looken. 

Dessa flipflops är ett absolut bevis på att även i vattenparken kan du se fantastisk ut utan att behöva ge upp komforten. Även om kilen med plattformen mäter 8,5 cm, försäkrar vi dig om att du kommer att känna dig riktigt bekväm i dessa skor.

Förläng benen optiskt och framhäv din sommarsolbränna

För att få effekten av ben mot himlen, var särskilt uppmärksam på färgerna på dina kilklackar. Istället för att välja klassisk svart, välj beige nyanser som skapar en vertikal linje längs dina ben. Här är några modeller som borde tilltala dig:

- beige, genombrutna tofflor med kil

- kilklackar i läder

- mocka, beige wedge tofflor

Ett beprövat knep för att framhäva din semestersolbränna är att bära vitt kilklackar. Välj en elegant modell gjord av naturligt läder där du kommer att vara maximalt bekväm. En spännande detalj som kommer att berika alla dina stiliseringar är den dekorativa kedjan på ovandelen.

Bär dessa skor med smarta linneshorts och snygga skjortor eller kombinera dem med dina favoritklänningar. Psst! Dessa flipflops är så eleganta att du under varma dagar till och med kan bära dem på kontoret - så länge det är ett företag klädkod anger inte annat.

Lägg till stil till sommarstiliseringar

Eleganta kilklackar är ett beprövat sätt att lägga till stil till sommarens stiliseringar. Satsa på subtil modell i pålitlig svart med gulddetaljer och kombinera dem med jeans med hög midja med ben som slutar precis ovanför ankeln. Komplettera looken med en vit skjorta av luftigt material (t.ex. muslin, linne) och guldsmycken. Använd en gyllene klämma för att binda håret till en klassisk bulle och du är klar!

Om du inte bryr dig om en sådan elegant effekt, ge upp guldsmycken och spännen. Styla håret i lösa vågor, sätt på dig en trendig, beige hatt och lägg en vävd halmväska över axeln.

För en fashionabel look kan du även para dessa skinntofflor med eko-lädershorts eller en kjol gjord av samma material. Komplettera ditt se med svart topp eller skjorta – beroende på hur elegant du vill uppnå.

Ta hand om detaljerna

Nu när du vet hur du stylar dina nya kilklackar är det dags att ta hand om detaljerna. Det är trots allt inte för inte som det sägs att djävulen sitter i detaljerna! Till synes obetydliga nyanser kan lägga till stil och elegans till dig på ett ögonblick.

Vad sägs om ett spektakulärt armband runt ankeln? Välj en subtil, gyllene modell och koppla ihop den med resten av smyckena eller sätt på en färgstark, original dekoration som får dig att sticka ut från mängden. 

Ett annat effektivt sätt att förbättra ditt utseende är att måla dina tånaglar. Du kan välja en färg som liknar nyansen på ovansidan av dina kilsandaler eller välja kontrastfärger. Har du flera modeller av sådana skor i olika nyanser och du vill inte byta lack ofta? En klassisk fransk lugg kommer att vara perfekt för dig.

Gör dig redo för kommande sommar nu

Gör dig redo för den kommande sommaren nu och se till att din skokollektion inte tar slut på smakfulla kilklackar. besök vår webbutik och välj en mer eller mindre elegant modell som du kan bära varje dag eller till jobbet.

Vi är övertygade om att du med våra råd kommer att få en extraordinär effekt varje gång och samla många komplimanger. Vi njuter av din shopping!