Badura herrskor - Modeller som du måste ha

Det är inte utan anledning att skor sägs vara en "prick över och" till någon outfit. Perfekt tillverkat skor kombinerat med avslappnade och goda jeans överför hela stylingen till en högre nivå. I mäns garderob bör det finnas flera klassiska modeller som passar olika tillfällen.

Badura - ett kultmärke för krävande människor

Det är svårt att hitta en skorstillverkare på den polska skormarknaden som kombinerar nuvarande trender inom design och utförande med flyt herrskor. Badura är ett erkänt polskt skorföretag med traditioner som går tillbaka till slutet av 1970-talet. Tillverkaren använder läder av högsta kvalitet: mjuk, nötkreatur, sauvage, handfärgad skorpa, kompakt och elastisk kalvskinn och en ädlad getskinn. Märkets design passar lätt med de senaste modetrenderna.

Universellt val - Badura herrskor

Skor varumärke hänvisar till den klassiska, känd för alla modeller i flera år. Märket erbjuder bundet oxfordes i kornskinn - både smidiga skärningar i dämpade färger och mer extravaganta variationer i ämnet för denna modell. Oxfordy är den perfekta typen marinblå jämna jeans eller en kostym. Andra mocka skor kommer främst att användas för corduroys, jeans och byxor i tjockare bomull.

Tullval för sommaren och i åratal

Herrens Badura sandaler är svaret på sökandet efter många män. Deras modeller kombinerar oförstämd elegans och bekvämlighet. Märkesandalerna passar både shorts och lätta byxor eller långa chinos.

För herrar som föredrar en mer elegant sommarbild rekommenderar vi mocka Badura mäns loaferssom fungerar bra i samband med lin, lätta drag och tunga linne shorts, som naturligt hänvisar till sjömans stil.

Skor för vintermånaderna

När det blir kallt ute måste du tänka på varmt och bekvämt vinter herrskor. Badura har en uppdaterad klassiker för män. Dessa inkluderar bootees, stövlar och fashionabla, hästdrivna eleganta Jodhpur stövlar i säkra universella färger. Det är lätt att välja dem för alla, även de mest eleganta mänens stylisering.

hemlighet Badura herrskor

Hemligheten för framgången med varumärket Badura är enkelt, även om det inte används av de flesta polska tillverkarna. Det är en skicklig kombination av nuvarande globala trender med hantverk och uppmärksamhet på varje detalj.

Den över genomsnittliga användarvänligheten och den unika stilen av BADURA-skor bestämmer fastigheten hos kunderna till varumärket. Vi uppmanar dig att bekanta dig med erbjudandet om Badura herrskor.