Mäns tofflor Befado - SPA för dina fötter

Tofflor är en underskattad del av herrkläderna - helt fel.
Efter en hel dag, männens fötter, även i läder, andningsskor eller barfota, ring för vila och hjälp. Fötterna är hela kroppens stöd och varje dag, särskilt under gång och fysisk ansträngning, måste de stå emot hela kroppens vikt och tryck. Det är därför det är värt efter timmar att inte ta hand om dem och ge dem rätt skodon.

Mäns tofflor Befado - fortsätt hälsa

Tofflorna i detta märke skiljer från andra en specialiserad metod och bilaga till många detaljer, irrelevanta för andra. Mäns tofflor Befado De har breda och höga tips, så att du kan flytta fingret fritt i skon.
Skosula slingrar, enligt ortopediska rekommendationer, från 1/3 till 2/3, vilket ökar användarvänligheten. Skinnets antimykotiska och antibakteriella innersula eliminerar den obehagliga lukten, så att foten andas fritt. Det innehåller inte heller kromtoxisk hud, och botten av skor - skadligt ftalat.

Fokusera på kvalitet och design

utformning Befado mäns tofflor Det är universellt - modellerna kommer säkert att vädja till varje man som söker säkra modeller och komfort. Tofflor är dämpade, de har inte dekorationer, så de passar in i både sweatpants och pyjamas eller shorts. Förutom glidande modeller erbjuder Befado också mer inbyggda, tofflor, perfekt för kallare dagar. Mäns tofflor Befado Vi rekommenderar inte bara för estetiska skäl. Utmärkelserna talar för sig själva. Märket har vunnit många viktiga priser på marknaden, inklusive emblemen Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta eller Healthy Foot-tecknet.
Vi uppmanar dig att bekanta dig med vårt erbjudande.