Edeo-märket uppfyller kvinnors förväntningar och skapar unika modeller för varje säsong som kombinerar de senaste trenderna från modevärlden. Företaget med mer än 40 års erfarenhet svarar mot alla förväntningar hos sina kunder och de utmärkta stövlarna är bekväma och översta med alla nya produkter.


"Kvalitet på hög nivå"


Välja Edeo stövlar, vi väljer utmärkt utförande, som ligger på högsta nivå. Huvudmaterialet är högkvalitativt naturläder, kännetecknat av mjukhet och komfort i bruk. I sin tur är inredningen, beroende på den valda modellen, fodrad med läder eller isolerat material som kommer att fungera på kallare och kallare dagar.


Aspekter som särskiljer speciella modeller är:

- Höjden på den övre,

- Höjd och typ av häl,

- typ av näsa


Ett brett urval gör att du kan matcha Edeo stövlar till formen på varje ben och olika inställningar. Den mest populära är den klassiska modellen på en platt sål eller med en häl i form av en stolpe med olika höjder (från 7 till 9 cm).


"Attraktiv design och ikoniska färger"


Det som lockar uppmärksamhet är modet av slitna skor. Standarden är djup svart och grå, som passar de flesta stiliseringar vid olika tillfällen.


Intressanta tillägg är:

- perfekt sys i dragkedjor, vilket gör det lättare att sätta på och ta av dina skor,

- Dekorativa ränder med spännen i guld eller silver

- Quiltat eller ett intressant mönster, t ex små diamanter.


"Stabilitet är grunden"


Edeo stövlar kännetecknas av extraordinär stabilitet. Tack vare den perfekt passande övre och korrekt profilerade sulan, behåller våra skor vår figur. Även en nio centimeter häl kommer ge oss självförtroende. Höstliga lera eller isiga gångvägar blir inte en mardröm. Det är lätt att ta ett annat steg utan att oroa sig för att falla.


"Andra hud"


Skodon Edeo är en typ av investering i perfekt välbefinnande och trevlig promenad varje dag. Du kan snabbt känna att stövlar är ett bra val för hösten och vintern.