Stövlar från erkänd tillverkare Caprice är skodon som kännetecknas av elegans, oklanderlig prestanda och användningen av moderna lösningar som ökar användarvänligheten. I många år har det tyska varumärket varit känt för produktion av damskor, uppskattat över hela världen, inklusive många skorutställningar. Det är ett utmärkt val för kvinnor som värdesätter elegans i utmärkt prestanda.


Maktens mångfald och detaljens magi


Riktigheten hos de erbjudna modellerna manifesteras först och främst i den stora tillgången på skär, olika ytbehandlingar och flera hälhöjder. Erbjudandet innehåller modeller i officerarnas stil och mer feminina, och skapades speciellt för de kallaste delarna av året.


Bland de dekorativa accenter som används av tillverkaren kan du hitta eleganta beslag och spännen, invecklad snörning och snörning, samt stiliserade finialer av mjuk päls. I sortimentet kan du välja skor som passar alla stilar - från elegant, mer vardagligt, till mindre officiellt och ovanligt.


Modern hållbarhet


Caprice stövlar är också extraordinära hållbarhet och finish kvalitet. Högkvalitativa material som används för att göra dem, noggrann sömmning, väl genomtänkt och ergonomisk profilering av övre håller det sköna utseendet på skor även efter en lång tid.


Vad som skiljer Caprice produkter är modern teknik, som används för att förbättra skodonets prestanda. En av dem är "OnAir" -systemet, kallat av tillverkaren "en luftkonditionerad sko". Allt tack vare en speciell struktur placerad i väggarna av skor, som innehåller luftmikroceller som tillåter luftcirkulation och fukttransport. Det låter dig också producera modeller som kan bäras året runt.


Den andra innovativa lösningen är en korrekt profilerad innersula, som också är förberedd i "OnAir" -tekniken, som absorberar fukt mycket mer effektivt än traditionella sulor, anpassar sig till fotens form och absorberar belastningarna som genereras under gång.


Vi uppmanar dig att titta närmare på Caprice stövlarna.