Skor från BEFADO SA är en polsk tillverkare av skor för barn och vuxna, som har vunnit erkännande av kunder i landet och utomlands i över 30 år. Företaget är känt för sin höga kvalitet, uppmärksamhet på detaljer och estetiska design, som finns i olika storlekar och färger.

BEFADOs produktionsanläggning ligger i Zielonka nära Warszawa, där den sysselsätter över 400 personer. Skoproduktionsprocessen är omfattande och börjar med ett bra urval av råvaror och slutar med noggrann packning av säljfärdiga varor. Företagets erbjudande omfattar både skor för barn och vuxna, vilket gör att alla hittar rätt modell för sig själva.

Andningsbara och hudvänliga material används i BEFADO SA skor, vilket säkerställer komforten att använda. Dessa skor är också lätta att sköta, så de håller länge. Företaget introducerar regelbundet nya kollektioner av skor, som alltid anpassar sig till trender och konsumenternas förväntningar.

BEFADO SA är också ett företag som bryr sig om sitt sociala ansvar. Tillverkaren är involverad i olika välgörenhets- och sociala kampanjer, stödjer lokala idrottare och organiserar många tävlingar för barn.

Sammanfattningsvis är BEFADO SA-skor en garanti för hög kvalitet, estetik och användarkomfort. Tack vare deras funktioner har de fått förtroende från kunder runt om i världen, och företaget utvecklar systematiskt sitt erbjudande för att möta kundernas behov.