BEFADO SA är ett polskt företag som tillverkar skor för barn. Företaget grundades 1990 och har sedan dess åtnjutit stor popularitet i landet och utomlands. Företagets huvudkontor ligger i Lubawa och produktionen sker i Polen baserat på högsta kvalitetsstandarder.

Företaget BEFADO SA är specialiserat på tillverkning av skor för barn från spädbarn till tonåringar. I erbjudandet ingår skor för olika årstider och för olika tillfällen, såsom lov eller skolfester. BEFADO SA skor kännetecknas av komfort, säkerhet och estetik.

BEFADO SA är ett företag som bryr sig om sina kunder. För att möta dem erbjuder företaget ett brett urval av skor som kommer att möta behoven hos även de mest krävande kunderna. När du väljer BEFADO SA-skor är det värt att uppmärksamma komforten och kvaliteten på utförande, vilket är en garanti för tillfredsställelse med köpet.

BEFADO SA är inte bara en skotillverkare, utan också en initiativtagare till många välgörenhetsaktiviteter. Företaget är med och hjälper barn, särskilt barn i nöd, genom att anordna olika typer av kampanjer och insamlingar. Tack vare detta har BEFADO SA fått sympati hos kunder som med glädje väljer dess produkter.

Det är inte utan anledning som BEFADO SA är ledande på den polska marknaden för barnskor. Det är ett företag som kombinerar tradition med modernitet, uppmärksamhet på kvalitet och omsorg om sina kunders behov. Utan tvekan är BEFADO SA skor det bästa valet för ett barn som behöver bekväma, säkra och estetiska skor.