Befado barnskor 290X234 marinblå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 290X234 barnskor, marinblå - perfekta skor för en liten upptäcktsresande

Varje barn som erövrar världen av dagis, parker och lekplatser varje dag behöver skor som inte bara ser bra ut, utan framför allt är extremt funktionella och bekväma. Befado 290X234 marinblå barnskor uppfyller dessa kriterier till 100%.

Det är inte utan anledning som vi väljer skor från sortimentet av det respekterade varumärket Befado, som har specialiserat sig på att designa och skapa skor för barn i åratal. Barnskor från detta märke är inte bara snygga och färgglada, utan framför allt hälsosamma för små fötter, vilket bekräftas av många nöjda föräldrar och rekommendationer från ortopeder.

Befado barnskor 290X234 är en genomtänkt design som garanterar korrekt utveckling och skydd av ett förskolebarns ömtåliga fötter. Den andningsbara sulan möjliggör naturlig ventilation och håller foten torr och frisk hela dagen. En ytterligare fördel är det inbyggda Absor-B-systemet i häldelen, som absorberar mikrostötar orsakade av aktivitet på olika underlag.

Med barnens behov i åtanke är ovandelen på Befado-skor gjorda av högkvalitativa bomullstyger. Detta materialval gör skorna lätta och luftiga, samt lätta att hålla rena, vilket säkerställer komfort och hygien för barnet hela tiden.

Befado barntofflor kännetecknas också av enkelheten i att ta på sig självbetjäning. Tack vare de elastiska banden blir det en barnlek att fästa skon, vilket definitivt underlättar inlärningssjälvständighet och sparar tid under hektiska morgontimmar.

En styv hälräknare garanterar fotstabilisering, vilket är särskilt viktigt i en tid då det lilla barnet lär sig att ta stegen korrekt och behöver stabilt stöd. Den marinblå färgen på skorna är universell och matchar många barns stilar, vilket gör denna skomodell till ett perfekt val både för dagis och för resor.

Med föräldrar i åtanke ger tillverkaren också information om produktens vikt med individuell förpackning, som är 0,5 kg. Detta gör att du enkelt kan bedöma om skorna kommer att passa barnet och inte kommer att utgöra en extra belastning för hans eller hennes fötter.

Sammanfattningsvis är Befado 290X234 barnskor synonymt med komfort, säkerhet och stil som kommer att tillfredsställa både den lilla användaren och deras vårdgivare som bryr sig om deras barns sunda utveckling och lycka.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.5

Tack för att du lägger till din kommentar.

|