Befado barnskor 290X201 marinblå blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - Hög kvalitet och komfort för små fötter

När det är dags att välja rätt skor för ditt förskolebarn, vill du se till att du förser honom med inte bara söta, utan framför allt hälsosamma och bekväma skor. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, har uppskattats av föräldrar i flera år på grund av sin höga standard och uppmärksamhet på detaljer. Deras 290X201 modell i marinblått och blått är ett perfekt val för ditt barn.

I dessa skor är varje steg ett barn tar säkert och bekvämt. Speciellt utformade för barns fötter, Befado skor tar hänsyn till alla behov hos den unga användaren. Den andningsbara sulan säkerställer luftcirkulation och förhindrar att foten överhettas, vilket är oerhört viktigt, speciellt under varmare dagar. Absor-B-systemet säkerställer även bärkomfort som absorberar mikrostötar - så att barnet kan springa, hoppa och leka utan problem utan att utsätta fötterna för onödig belastning.

Ovandel av luftigt bomullstyg garanterar komfort och upprätthåller god hygien. Befado-skor är designade så att ett barn kan ta på sig dem på egen hand - resårband är ett bekvämt och snabbt sätt att fästa dem, som även de minsta händerna klarar av utan problem.

Säkerheten för Befado-skor bekräftas av certifikat och rekommendationer från ortopeder. Detta gör att föräldrar kan vara lugna i vetskapen om att de väljer en produkt som stöder en korrekt utveckling av deras barns fot. Dessutom stödjer en styv hälräknare hälen och hindrar den från att luta ut, vilket är avgörande under tillväxt och forma rätt kroppshållning.

Denna modell kännetecknas av en klassisk men färgstark design som säkert kommer att tilltala små användare. Marinblå och blå färger gör skorna universella och lätta att matcha till en mängd olika garderober. De är perfekta både för dagis och för att leka hemma.

Befado 290X201 skor, trots sin lätthet (endast 0,4 kg med individuell förpackning), är solida och hållbara - de kan klara av aktiviteten hos ett upptaget barn. Tillverkade av ett välkänt och respekterat varumärke, de uppskattas av både barn och föräldrar som vill ge sina barn de bästa förutsättningarna för lek och utveckling. Genom att välja Befado barnskor väljer du hälsa, komfort och stil som går hand i hand.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|