Befado barnskor 251Y162 blå rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, presenterar modellen 251Y162 - färgglada, bekväma och hälsosamma tofflor för de yngsta användarna. Denna glada skodesign skapades för komforten och säkerheten för små fötter när de leker på dagis, hemma eller under andra vardagliga aktiviteter.

Befado-skor från 251Y162-serien utmärker sig främst genom sin funktionalitet. Den flexibla, lätta sulan garanterar att skorna inte bara kommer att passa perfekt efter den lilla fotens form, utan även tillåta rörelsefrihet vid varje steg, vilket är oerhört viktigt under en förskolebarns energiska lek.

En karakteristisk egenskap hos denna modell är användningen av andningsbara bomullstyger både i fodret och i ovandelen av skon. Denna lösning säkerställer hög luftgenomsläpplighet, vilket hjälper till att bibehålla frisk och torr fothud, förhindrar överdriven svettning och utveckling av obehagliga lukter.

Befado fokuserar också på barns självständighet. Tack vare intuitiva kardborreband kan små barn enkelt ta på och av skor på egen hand, vilket är en viktig del för att utveckla deras självständighet och motoriska färdigheter.

Certifikatet "Healthy Foot Sign" bekräftar att Befado värnar om en korrekt utveckling av barns fötter. Modellen 251Y162 har en styv hälräknare som stabiliserar hälen och förhindrar att den glider, vilket är särskilt viktigt för att förebygga hållningsdefekter.

Designen på skorna imponerar inte bara med funktionalitet, utan också med estetik. Färgvarianten i nyanser av blått och rosa, kombinerat med ett flerfärgat mönster, kommer säkerligen att tilltala varje liten flicka och lägga till charm till barns styling.

Befado barnskor 251Y162 är ett perfekt val för varje tjej som älskar färgglada, bekväma och hälsosamma skor för alla typer av aktiviteter. Oavsett om du spelar på lekplatsen eller vid dagisbordet - dessa tofflor kommer säkert att uppfylla förväntningarna från både barn och deras föräldrar.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: BM105864
  • Färg: blå rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|