Befado barnskor 114X437 blå rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, presenterar modellen 114X437 - färgglada och bekväma skor perfekta för dagis för små flickor. De sticker ut med sin attraktiva design i nyanser av blått, rosa och ytterligare flerfärgade accenter, de är inte bara snygga utan också funktionella - ett svar på de yngstas behov.

Komfort och hygien är de prioriteringar som Befado sätter i första hand när de designar barnskor, därför är ovandelen på skorna gjorda av ventilerande bomullstyg. Detta material säkerställer inte bara luftcirkulationen, utan är också behaglig att ta på och vänlig mot barnets känsliga hud, vilket är extremt viktigt under aktiva timmar på dagis.

För att säkerställa en korrekt utveckling och komfort för barn, ägnar Befado stor uppmärksamhet åt skodonens ergonomi. Skorna sitter bra på små fötter även om de är smalare. De gör optiskt foten mindre, vilket kan vara viktigt för föräldrar som bryr sig om det estetiska utseendet på sitt barns fot. En styv hälräknare garanterar adekvat stöd för hälen, vilket är avgörande för en korrekt utveckling av foten och för att undvika posturala defekter.

Det vänliga kardborrbandssystemet gör det lättare för barnet att ta på och av skorna på egen hand, vilket utvecklar hans motorik och ger honom en känsla av självständighet. Dessutom uppmuntrar färgglada och intuitiva fästen barn att lära sig och experimentera.

Befado skor är inte bara bekväma och vackert designade, utan framför allt säkra. De har certifikatet Healthy Foot Sign som är en garanti för att de är ortopedikontrollerade och rekommenderas av specialister. Tack vare detta kan föräldrar vara säkra på att de har valt skor som stödjer en sund utveckling av deras barns fötter.

Tillverkaren Befado ger föräldrar och vårdnadshavare inte bara skor utan också sinnesro, och erbjuder en produkt som kombinerar de nödvändiga funktionerna: hälsa, komfort, oberoende och säkerhet för de yngsta användarna. Befado barnskor 114X437 är perfekta tofflor för varje liten förskolebarn som vill känna sig speciell varje dag.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: blå rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|