Befado barnskor 251Q095 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor med modell 251Q095 är ett utmärkt förslag för unga entusiaster av fysisk aktivitet som värdesätter både komfort och moderiktigt utseende. De presenterade skorna i en neutral, grå färg möjliggör breda möjligheter att matcha till många barns sportstilar, och de intressanta mönstren de innehåller kommer säkerligen att locka uppmärksamhet och lägga charm till varje liten fashionista.

En av de viktigaste fördelarna med dessa skor är den tjockare sulan, som inte bara är slitstark och slitstark, utan också ger utmärkt dämpning vid löpning eller andra utomhusaktiviteter. Den platta sulan säkerställer ett säkert grepp och balans, vilket är oerhört viktigt i samband med barnets utvecklande fot.

Befado 251Q095 skor designades för små, aktiva användare. Tack vare kardborrefästsystemet kan även de yngsta tjejerna enkelt sätta på och ta av dem, vilket hjälper till att utveckla självständighet. Elastiska gummiband där skosnören vanligtvis placeras säkerställer ännu bättre passform till olika storlekar och former på fötter, vilket säkerställer att skorna sitter stabilt och bekvämt.

Befado skor är gjorda av luftiga tyger och garanterar barnets fötter tillräcklig luftcirkulation, vilket är oerhört viktigt, speciellt vid ökad aktivitet eller varmare dagar. Tack vare detta kan små fötter "andas", vilket leder till att hygienen upprätthålls och risken för irritation eller överhettning minskar.

Skorna är försedda med en styv hälräknare som skyddar och stödjer barnets häl, vilket förhindrar att det blir felinriktat. Det är också värt att uppmärksamma det prestigefyllda Healthy Foot Mark, som bekräftar att Befado skor har klarat rigorösa tester och har erkänts som ergonomiska och vänliga mot utvecklingen av barns fötter.

I kategorin barntofflor har varumärket Befado uppskattats av föräldrar under lång tid för sin höga kvalitet, säkerhet och attraktiva design. Modellen 251Q095 är inget undantag och passar perfekt in i de rigorösa kriterierna för barnskor. Perfekt för små tjejer som vill känna sig speciella både på lekplatsen och under vardagsaktiviteter.

  • Ytterligare information: Hälsosam fot tecken Stabil hälräknare
  • Karaktär: brist
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Material: Tyg
  • Färg: grå

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Jag rekomenderar.
|