Befado barnskor 109P161 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 109P161 barnskor - Komfort och stil för de minsta

Att välja rätt skor för barn är grunden för att säkerställa en korrekt utveckling av deras fötter. Befado, en välkänd polsk tillverkare av barnskor, släpper till marknaden modellen 109P161 - ballerinatofflor som kombinerar estetik med funktionalitet, perfekt för aktiva tjejer.

Dessa grå tofflor har designats med behoven hos växande barn i åtanke och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Säkerheten under vardagsleken är avgörande, därför har skorna en smidig, halkskyddad sula av termogummi, profilerad efter barnets fot. Detta material garanterar inte bara grepp, utan är också hållbart och slitstarkt.

Tofflor fästa med kardborre gör det lättare för även de yngsta användarna att ta på sig sina egna skor och lär dem självständighet. Den styva hälen stöder foten optimalt och förhindrar att den kröks, vilket är extremt viktigt under perioden med intensiv tillväxt.

Den klassiska grå färgen på tofflorna passar många stilar, och de mest fashionabla mönstren tillför charm och framhäver den lilla bärarens karaktär. Tygerna som används i produktionen är attraktiva och av högsta kvalitet, vilket säkerställer hållbarhet och komfort att bära hela dagen.

En mjuk och luftig innersula av bästa bomull säkerställer ett ordentligt klimat inne i skon och skyddar barnet mot överdriven svettning i benen. Allt detta betyder att Befado-skor, förutom sin praktiska användning, också stödjer fotens hälsosamma utveckling - detta bekräftas av det prestigefyllda "Healthy Foot"-certifikatet.

Befado 109P161 tofflor är därför ett utmärkt val inte bara för hemmabruk, utan även för bakgården, där barn tillbringar en stor del av sin tid med att upptäcka världen genom lek. Finns i barnkategorin, de är tillägnade tjejer och tack vare kardborrebandet är de extremt praktiska i vardagsbruk.

Låt oss återigen betona: att upprätthålla hälsan och komforten för barns fötter är uppdraget för Befado, som har tillhandahållit högkvalitativa produkter i flera år, fått föräldrarnas förtroende och deras barns glada leenden.

  • Färg: grå
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Karaktär: brist
  • Material: Tyg

Tack för att du lägger till din kommentar.

|