Befado barnskor 116X293 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 116X293 rosa - Bekväm elegans för små fötter

Barnskor är inte bara en fråga om estetik, utan framför allt hälsan och komforten hos små fötter som upptäcker världen på resande fot varje dag. Befado, en välkänd tillverkare av skor för barn, erbjuder modellen 116X293 i en charmig nyans av rosa, som kommer att tilltala många små prinsessor.

Pålitlig komfort i sagoversion

Befado 116X293 dagisskor är en assistent till varje lek och säkerställer att fysisk aktivitet är ren njutning. Den lätta, flexibla och framför allt andningssulan ger ett hälsosamt klimat för fötterna och låter dem röra sig naturligt. En styv hälräknare och stabila sidor stöder effektivt foten och säkerställer dess korrekta position vid varje steg.

Material som säger "komfort"

Befado använder högkvalitativa bomullstyger för att tillverka skor, vilket är synonymt med andningsförmåga och hygien. Barns fötter skyddas mot överhettning och överdriven svettning, vilket är avgörande speciellt under varmare dagar.

Självständighet inom mode

Befados designers vet hur viktigt det är för barn att utveckla självständighet. Därför är modellen 116X293 utrustad med bekväma elastiska band som gör att barnet enkelt kan ta på och av skorna utan frustration eller vuxens hjälp.

Säkerhet och rekommendationer från specialister

Befado kompromissar inte när det kommer till säkerhet. Skodonen uppfyller strikta europeiska standarder och har certifikat som bekräftar att de rekommenderas av ortopeder. Föräldrar kan därför vara säkra på att deras barns fötter utvecklas hälsosamt.

Snygga detaljer i pastellrosa

Befados rosa barntofflor är dekorerade med delikata accenter som lägger till charm och flickaktig karaktär, vilket gör dem till ett idealiskt val för små fashionistas. Den ljusrosa färgen passar perfekt in i dagisgarderoben och kommer säkert att tilltala älskare av en ljus färgpalett.

Lätthet och tråkigare dagar

Vikten på produkten med individuell förpackning är bara 0,4 kg, vilket dessutom inte belastar små ben, vilket gör att du glatt kan flytta från plats till plats.

Befado barnskor 116X293 rosa är en kombination av funktionalitet, stil och komfort som varje barn borde ha i sin garderob - speciellt eftersom deras fötter förtjänar den bästa behandlingen från de första ögonblicken av promenader.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|