Befado barnskor 116X290 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado – Komfort och hälsa för småbarn i rosa tofflor 116X290

Varje barn älskar aktiv lek, och under roliga dagisäventyr behöver de skor som inte bara drar till sig uppmärksamhet med sina färger och mönster, utan framför allt garanterar komfort och säkerhet för små fötter. Det här är Befado barnskor 116X290 i en charmig, flickaktigt rosa färg - perfekt för en liten prinsessa som inte vill ge upp rörelsefriheten.

Lätthet och flexibilitet för vardagen

Befado-skor är kända för sin lätta och flexibla sula, som perfekt anpassar sig till dynamiken i barnens lek. Den unika designen säkerställer att små fötter känner sig bekväma varje gång de går eller leker utomhus.

Hälsosamma och säkra steg

Med utvecklande fötter i åtanke använde Befado designers en styv hälräknare som ger tillräckligt stöd och stabila sidor, tack vare vilken foten hålls i rätt position. Sådant stöd är särskilt viktigt eftersom en förskolebarn spenderar många timmar varje dag med skor.

Ovandel i försiktig bomull

För småbarnets hygien och komfort är ovandelen på modellen 116X290 gjord av luftigt bomullstyg, som låter huden andas och förhindrar överhettning även vid intensiv löpning eller hoppning.

Oberoende och användarvänlighet

Befado skor designades för unga användare som ofta vill sköta sina kläder på egen hand. Tack vare användningen av elastiska band, som enkelt ersätter traditionella bindningar, är det inte ett problem att ta på och ta av skor, inte ens för mycket små barn.

Friskfotscertifikat

Att anpassa sig till ortopediska standarder och erhålla Healthy Foot Mark är ytterligare ett bevis på att Befado bryr sig om våra barns fötter. Detta certifikat tilldelas endast produkter som uppfyller de högsta hälsostandarderna och rekommenderas av pediatriska ortopedispecialister.

Extremt viktig färg

Rosa Befado-skor, skapade speciellt för flickor, kombinerar kraften i flickaktig charm med det praktiska i vardagsbruk, vilket säkert kommer att tilltala unga damer och deras föräldrar.

Varje detalj i Befado 116X290 rosa barnskor visar uppmärksamhet på detaljer och engagemang för att ge barn de bästa möjliga förutsättningarna för glad och hälsosam tillväxt. Detta är ett idealiskt val för föräldrar som värdesätter exceptionell kvalitet och vill omge sina barn med en pålitlig produkt.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi

Tack för att du lägger till din kommentar.

|