Befado barnskor 116X285 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 116X285 är en kombination av funktionalitet, komfort och tilltalande design, skapade med de minsta användarna i åtanke. Rosa och grå tofflor för förskolebarn garanterar komfort och glädje att bära hela dagen, både under lektionerna på dagis och hemma.

Komforten och hälsan hos små fötter är en prioritet för varumärket Befado, vilket återspeglas perfekt i dessa barntofflor. Den lätta och flexibla sulan, tillverkad med barnets dynamiska rörelser i åtanke, tillåter rörelsefrihet samtidigt som den säkerställer nödvändig dragkraft och stabilitet. Den upphöjda hälen och förstärkta sidorna på skon hjälper till att hålla foten i rätt position, vilket är oerhört viktigt för förskolebarns fötter som utvecklas.

Befado ovandelar, gjorda av luftiga bomullsmaterial, säkerställer optimal luftcirkulation, vilket gör att fötterna förblir torra och friska även under många timmars lek. Skornas tygkonstruktion garanterar också deras lätthet, vilket är avgörande för barns aktivitet.

Designade med små användares oberoende i åtanke, skorna är lätta att ta på tack vare bekväma och praktiska elastiska band. Denna typ av fästning eliminerar behovet av att knyta snören, vilket är en betydande bekvämlighet för många barn.

Säkerheten för Befado 116X285-modellen bekräftas av certifikatet "Healthy Foot Sign", som tilldelas skor som uppfyller de högsta ergonomi- och hälsostandarderna. Dessutom rekommenderas dessa skor av ortopeder, vilket är ett ytterligare argument för att välja denna produkt av föräldrar som bryr sig om korrekt utveckling och komfort för sina barn.

Tillverkade med känsla för varje detalj, dessa barntofflor från Befado, avsedda för tjejer, följer trenderna tack vare sin charmiga rosa-grå färg och finns i kategorin "Barntofflor". Genom att välja Befado-skor investerar föräldrar inte bara i det estetiska utseendet, utan framför allt på hälsan och utvecklingen av sina barns fötter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi

Tack för att du lägger till din kommentar.

|